2020-06-02 15:43

Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna şi FC Braşov. Două din trei vor retrograda în Liga II

 |  19:13
Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna şi FC Braşov. Două din trei vor retrograda în Liga II

Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna şi FC Braşov luptă miercuri, în startul ultimei etape din Liga I, pentru salvarea de la retrogradare. Două dintre ele vor merge alături de Rapid, “U” Cluj, Oţelul şi Ceahlăul, cel puţin pentru sezonul 2015/2016, în Liga a II-a.

În clasament, Gaz Metan e pe 13, cu 38 de puncte şi golaveraj 29-34, Concordia pe 13 tot cu 38 de puncte, golaveraj 36-42, în timp ce Braşovul e pe 14 cu 35 de puncte, golaveraj 33-46. Pandurii s-a salvat în ultima etapă, după ce a învins CSMS Iaşi, scor 5-2.

Pentru Braşov nu există decât varianta victoriei în meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan. De asemenea, ca Braşovul să rămână în primul eşalon, Concordia trebuie să piardă cu Petrolul. Toate cele trei echipe ar avea astfel 38 de puncte, dar Braşovul ar avea cele mai multe puncte în confruntările directe cu Gazul şi Concordia.

Concordia Chiajna rămâne în Liga I dacă va câştiga la Ploieşti, iar Braşov învinge Gaz Metan sau meciul se termină la egalitate. De asemenea, Concordia mai are varianta să învingă cu Petrolul, iar Gaz Metan să învingă Braşovul, dar Chiajna să marcheze cu un gol mai mult decât Gazul. În tur, cât şi în retur, Mediaş şi Concordia au terminat la egalitate, scor 1-1. La egalitate de puncte contează golaverajul, iar dacă şi acesta e egal, diferenţa o face numărul de goluri marcate în întreg campionatul.

Gaz Metan nu joacă la matineu sezonul următor dacă bate FC Braşov, iar Concordia pierde cu Petrolul. Mediaşul poate scoate şi o remiză, atât timp cât Chiajna face egal la Ploieşti. Mai mult, există şi varianta în care Gaz Metan învinge la cel puţin acelaşi număr de goluri cu care Concordia trece de Petrolul.

Miercuri, 27 mai

Rapid Bucureşti - Pandurii Târgu-Jiu, ora 16.45 (Look Plus, Digi Sport)

Universitatea Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 16.45 (Look TV, Digi Sport)

Concordia Chiajna - Petrolul Ploieşti, ora 18.45 (Look Plus, Dolce Sport, Digi Sport)

FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, ora 18.45 (Look TV, Digi Sport)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE