2020-02-18 20:26

Gaz Metan şi ACS Poli Timişoara au şanse mari să scape de depunctări

 |  14:17
Gaz Metan şi ACS Poli Timişoara au şanse mari să scape de depunctări

Florentin Dincă

Acum câteva zile se anunţae că trei echipe din Liga 1 au fost depunctate: Gaz Metan, Pandurii şi ASA Tg. Mureş. Dacă la ultimele două situaţia e clară şi vor rămâne penalizate fiecare cu câte trei puncte, situaţia pare a să se fi schimbat, medieşenii având toate şansele să scape de depunctare. Un caz special îl reprezintă ACS Poli Timişoara, care va primi înapoi, cât de curând, opt din cele 14 puncte cu care a fost penalizată la începutul sezonului.

Gaz Metan a scăpat la limită, pentru că echipa bulgară către care aveau datorii a intrat în faliment şi a dispărut:"Din datele pe care le avem noi, Gaz Metan are toate şansele să scape de depunctare. Echipa din Bulgaria căreia avea să-i plătească datoria nu mai există. Ei nu aveau unde să plătească. Celelalte două cluburi (n. red - Pandurii şi ASA) vor fi depunctate. Acolo lucrurile sunt limpezi.ACS Poli Timişoara rămâne cu şase puncte de penalizare pentru datorii. Opt puncte sunt pentru că nu a îndeplinit baremul sezonul trecut pentru o echipă retrogradată, dar ei, practic, nu au retrogradat. Au mari şanse să-şi câştige aceste opt puncte la TAS. Verdictul se va da în această iarnă", a spus Marius Mitran (LPF), la Sport.ro. Astfel, cu cele trei puncte, câştigate pe merit pe teren, Gaz Metan rămâne pe locul trei în clasament, cu 37 de puncte, la egalitate cu CS U Craiova, şi are toate şansele să prindă play-off-ul. LA fel şi Poli, care cu cele opt puncte speră cu ochii deschişi la evitarea retrogradării.

Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal a ţinut să mai facă o remarcă importantă: "Depunctările vor fi înjumătătţie în play-off şi play-out. Dacă tot am manifestat intenţia ca distanţele să se micşoreze în play-off şi play-out, e normal ca aceste distanţe să rămână mai mici între echipe prin această împărţire".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-23

In legatura cu acest articol...

Liga insolvenţilor. Gaz Metan Mediaş e a patra echipă din Liga I care intră în insolvenţă

Au spulberat degeaba pe Dinamo
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE