2020-08-12 01:34

Gazonul de pe Cluj Arena nu va fi schimbat. Soluția găsită de autorități

 |  19:32
Gazonul de pe Cluj Arena nu va fi schimbat. Soluția găsită de autorități

Apelul Federației Române de Fotbal către oficialii Cluj Arena privind înlocuirea gazonului după problemele de la Supercupa dintre CFR Cluj și Astra nu pare să aibă rezolvare. Radu Rațiu, directorul Cluj Arena, susține că nu ia în calcul o astfel de variantă costisitoare, însă dă asigurări că terenul va arăta impecabil pe 4 septembrie.

Arena s-a transformat într-un adevărat teren de polo săptămâna trecută în Supercupa României chiar sub privirile lui Christoph Daum și a președintelui Răzvan Burleanu.Noul selecționer s-a speriat, mai ales că debutul său va avea loc chiar la Cluj peste mai puțin de o lună și jumătate. ”Condiţiile meteo nu au fost cele mai bune şi s-a jucat în condiţii speciale, mai ales în repriza a doua. S-a jucat mai mult polo decât fotbal”, a spus germanul.

De altfel, Burleanu le-a transmis oficialilor ardeleni să facă tot posibilul pentru a rezolva situația până la primul meci din preliminariile Campionatului Mondial. “Gazonul trebuie neapărat înlocuit, nu putem juca împotriva Muntenegrului pe o asemenea suprafaţă. Am vorbit deja cu autorităţile locale şi am primit garanţii că vom avea parte de schimbarea suprafeţei de joc”, a spus Burleanu, la scurt timp după meci. Șeful FRF pare să fi înțeles altceva de la clujeni, care susțin că nu vor face o schimbare totală chiar dacă în curând pe Cluj Arena va avea și cel mai mare festival de muzică al anului, iar gazonul va avea și mai mult de suferit.

“Nu vom schimba gazonul. După Untold suprafaţa de joc va intra într-un proces de supraînsămânţare. Exact aşa s-a procedat şi înaintea meciului cu Spania şi gazonul a arătat bine la meci. Va arăta foarte bine la meciul cu Muntenegru. Drenajul a funcţionat la capacitate maximă, dar la precipitaţii de 60 de litri pe metru patrat nu se poate face mai mult”, a spus Radu Raţiu.

Și Stoichiță critică numirea lui Daum

Fost selecționer al statelor Panama, Armenia și Kuweit, Mihai Stoichiță nu vede nici el cu ochi buni numirea unui străin la națională, dar a criticat și declarațiile oficialilor privind rezultatele pe care le așteaptă de la Daum. „Să sperăm că Daum va reuşi să facă în cei doi ani lucruri bune. Am văzut declaraţii din partea unora din anturaj, printre care una că Daum nu poate face minuni. Atunci de ce l-ai mai adus? Că aşa, îl puneai pe Panduru selecţioner şi nici el nu putea face minuni sau pe oricare altul din România”, a spus Stoichiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE