2020-07-09 14:20

George Becali: Răzvan Burleanu bate câmpii. Este de pe planetă cu extratereştrii

 |  09:48
George Becali: Răzvan Burleanu bate câmpii. Este de pe planetă cu extratereştrii

George Becali, finanţatorul formaţiei Steaua Bucureşti, a declarat, luni, că FRF nu poate obliga cluburile să îşi administreze banii câştigaţi după propria voinţ. Acesta a ţintu să precizeze că Răzvan Burleanu „bate câmpii”, fiind „de pe planetă cu extratereştrii”.

"Domnul Burleanu bate câmpii. O să vedeţi că o să facem o acţiune noi acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu. Cum poate el să ne oblige pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm. E de planetă cu extratereştrii băiatul ăsta. A mai scos el o lege prin care ne obligă să jucăm cu un fotbalist sub 21 de ani. Aici recunosc, e vinovat şi Argăseală, pentru că nu am atacat în instanţă la timp această decizie. Nu are voie să facă aşa ceva. Burleanu e ca Sandu, se crede stăpân la FRF. Le dă prime la Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară pe Burleanu, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal. El habar nu are de sportul acesta, inventează legi...", a afirmat George Becali la Digi Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-28Parerea ta...

ALI-BEG MUSULMANUL BEG-ALI
28 Iun 2016

CIOBANE A ZIS DUMNEZEU SA NU MAI JOCI BARBUT CU SATANA LA MONACO....SI DACA VREI SA MANANCI MICI SA NU-I MAI COMANZI CU LEARJETUL IMPREUNA CU DIAVOLUL VIDEANU.....CAT DESPRE FOTBAL AI DISTRUS TOT,AI FURAT BANII JUCATORILOR....SI SPUNE DREPT CUM TE CHEAMA......ALI-BEG SAU BEG-ALI....SAU POATE MICHIDUTZA FRATELE LUI SARSAILA....ASA SPUNE SI IN BIBLIE....DIAVOLUL SE PREFACE CA E CREDINCIOS...LA FEL CA BEG-ALI CIOBANUL CU NUMELE SCHIMBAT....NU-TI MAI PLACE SA FII MUSULMAN?...DE CE JOCI BARBUT CU TZYGANII DIN PIPERA SI CU HREBENCIUC,CU VIDEANU LA MONACO...TE CREZI CAM PREA SMEKER....LA VERNESCU TE IMBATAI CA PORCUL SI URLAI LA CRUPIERI...LA MARIOTT LA FEL...AI PLECAT LA MONACO SA FII MARE SCULA...IAR ROMANIA E PLINA DE PROSTI..NIMENI NU STIE NIMIC...AI FACUT SUTE DE MILIOANE DE EURO DIN ESCROCHERII CU A-N-R-P.....DAR NU INSEAMNA CA AI SCAPAT.....TE MAI LASA NITEL SECURISTII CA SA MAI DAI NISTE SPAGI..DUPAIA TE UMFLA DIN NOU.....CINE CREZI TU CA O SA PLATEASCA FRAUDA DE 10MLIARDE DE EURO DE LA A-N-R-P???.....VOI O SA PLATITI...SA VA DESCURCATI VOI CU COCOS,666ISARESCU666 SI F-M-I...SA JUCATI TABLE LA JILAVA SI POARTA ALBA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE