2019-05-26 20:35


George COPOS s-a întors la RAPID!

 |  12:16
George COPOS s-a întors la RAPID!

Invitat la petrecerea de final de an a Rapidului, fostul finanţator al grupării giuleştene, George Copos, a declarat că este exclus să mai revină vreodată la cârma echipei de sub Grant, niciodată la Rapid, deşi formaţia alb-vişinie va rămâne pentru el "farmecul vieţii".

"Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadou, pentru că Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a III-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu", a declarat Copos pentru News.ro.

"Îi mulţumesc pe această cale unuia dintre colaboratorii mai vechi ai Rapidului, sponsor sau patron. În momentul de faţă este primul pas pe care îl face către Rapid. Îţi mulţumesc, George Copos, că începi să vii şi să te implici la Rapid!", a declarat şi primarul Dan Tudorache în cadrul evenimentului, potrivit TV Telekom Sport.

"Eu am promisiunea lui George Copos, chiar şi azi am vorbit cu el, că va reveni la Rapid când ajungem în Liga I. Este o promisiune din partea dumnealui. Nu ştiu dacă va veni ca acţionar sau sponsor, important este că va veni alături de Rapid şi am încredere în vorbele dumnealui. La Rapid vor fi doar bani privaţi, clubul va fi sută la sută privat şi orice om de valoare, aşa cum este Copos, este binevenit", a declarat Tudorache pentru News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-11

TAGURI: george copos, petrecere, rapid, revenire, echipa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri