2020-08-10 12:11

Gerrard îl ridică în slăvi pe Ianis Hagi, după ce românul a fost transferat definitiv de Rangers

 |  21:10
Gerrard îl ridică în slăvi pe Ianis Hagi, după ce românul a fost transferat definitiv de Rangers

Glasgow Rangers anunţă transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk. Tehnicianul Steven Gerrard se declară extrem de încântat că o să-l antreneze în continuare pe Ianis Hagi, pe care îl ridică în slăvi, iar asta nu e deloc puţin lucru când vorbele vin din partea unui ex-mare fotbalist de talie mondială.

“Ianis este cunoscut în Europa ca un tânăr şi minunat jucător, aşa că să îl avem aici pe termen lung reprezintă o veste excelentă. Am reuşit să dezvolt o relaţie cu el foarte rapid, este o plăcere să-l antrenez şi el este dispus să devină mai bun cu fiecare şedinţă. El deja are experienţa de pe Ibrox şi ştiu că este pregătit pentru viitorul sezon", a declarat Gerrard.

Ianis Hagi a declarat la rându-I că, deşi a existat interes pentru el de la alte echipe, el şi-a dorit mereu să rămână la Glasgow Rangers. "Abia aştept să joc din nou cu acest tricou minunat. Au existat interese şi de la alte echipe, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow şi să joc pentru Rangers. Mi-a plăcut împrumutul meu aici abia aştept să joc din nou în faţa fanilor, dar sper acum sper că toţi sunteţi bine, şi familiile voastre la fel, şi sunteţi sănătoşi şi în siguranţă", a declarat Ianis Hagi, conform site-ul oficial al Glasgow Rangers.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE