2020-08-13 06:21

GICĂ POPESCU revine în fotbal la o ECHIPĂ care se bate la titlu

 |  12:45
GICĂ POPESCU revine în fotbal la o ECHIPĂ care se bate la titlu

Florentin Dincă

GICĂ POPESCU nu poate trăi fără fotbal. După ce în afaceri a dat chix, cel poreclit Baciul revine în fotbal. Şi nu oriunde, ci la o echipă care se bate la titlu în acest sezon. Şi nu, nu e vorba de CSU Craiova.

După ce a fost eliberat din închisoare, Gică Popescu a venit alături de cumnatul său Gică Hagi la Viitorul. Şi nu avea cum să îl trădeze acum şi să se ducă la altă echipă. Deşi nu poate reveni oficial în fotbal din cauza pedepsei complementare pe care încă o are de ispăşit după eliberare, deci nu are nici drept de semnătură, GICĂ POPESCU i se va alătura lui Hagi cu experienţa şi relaţiile sale. Mai ales acum, când Viitorul este lider în Liga 1, iar echipa va trage cu siguranţă la titlu în acest sezon.

”Ca să lucrez alături de Hagi nu am nevoie ca Viitorul să devină campioană. Eu cu Hagi lucrez oriunde și oricând. Dacă el ar avea nevoie de mine, mi-ar fi imposibil să refuz. Aș face-o necondiționat! Cine nu-și dorește să fie campion? E normal să vrea asta, pentru că e pe primul loc. În play-off va juca numai cu echipe din frunte și trebuie să dovedească faptul că n-a ajuns întâmplător pe primul loc, a spus GICĂ POPESCU la sport.ro.

În paralel cu funcţia onorifică de la Viitorul, exact ca aceea îndeplinită de Mihai Stoica la Steaua, de director sportiv, GICĂ POPESCU se va ocupa şi de Şcoala de Fotbal care îi poartă numele, lăsată în paragină în ultimii ani, dar care vrea să revină în prim-planul fotbalului juvenil de la noi şi să producă jucători tineri şi foarte tineri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE