2020-06-05 10:21

Giedrius Arlauskis, la Udinese. Va fi împrumutat un an la nou-promovata Watford, în Premier League

 |  14:30
Giedrius Arlauskis, la Udinese. Va fi împrumutat un an la nou-promovata Watford, în Premier League

Florentin Dincă

După despărțirile din iarnă de Szukala, Sânmartean și Keșeru, Steaua îl pierde în acească lună și pe portarul Giedrius Arlauskis. PUTEREA a scris încă de pe 18 februarie despre plecarea sigură din această vară a internaționalului lituanian. Destinația? Anglia, Premier League, nou-promovata Watford. Apoi, dacă goalkeeperul impresionează cu evoluţiile sale, va lua drumul Italiei, la Udinese.

Fiind liber de contrat, portarul a fost foarte atractiv pentru multe echipe, atât din Rusia, de unde a venit la Steaua, cât şi pentru echipe medii spre bune din Vest. Cea mai insistentă a fost Udinese, cu care ar fi parafat încă din februarie un precontract.

Numai că lituanianul nu va fi păstrat în primul an, ci împrumutat la Watford. Ambele cluburi, plus Granada, aparţin familiei Pozzo. În vara lui 2016, gruparea friulană vrea să-l vândă pe titularul postului din acest sezon, internaţionalul grec Orestis Karnezis, cel care a avut evoluţii apreciate în acest sezon.

De abia atunci Udinese se va baza timp de trei ani pe serviciile lui Arlauskis. La noua sa echipă, Arla va fi coechipier cu un alt fost stelist, Cyril Thereau, ajuns vedetă pe “Friuli” după numai zece luni de la transferul de la Chievo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-07

In legatura cu acest articol...

STEAUA. Puştiul Valentin Cojocaru va fi din vară titularul buturilor roş-albastre
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE