2020-08-13 06:32

Gigi Becali a anunţat noul antrenor al Stelei după demisia lui Mirel Rădoi

 |  10:24
Gigi Becali a anunţat noul antrenor al Stelei după demisia lui Mirel Rădoi

Gigi Becali a anunțat că antrenorul provizoriu al Stelei va fi Țiți Dumitriu, urmând ca noul antrenor să fie numit în luna ianuarie. Decizia lui Becali vine după ce Mirel Rădoi a anunţat duminică că pleacă de la echipă, potrivit Prosport.ro.

„Știam că pleacă, l-am rugat să mai rămână măcar meciul ăsta. Luase hotărârea de ieri (sâmbătă), nu conta meciul cu Astra. Motivele sunt că nu se inţelege cu echipa şi nu este bine înţeles. A spus <<Dacă eu nu sunt bine inţeles şi filosofia mea nu este inţeleasă, e mai bine să plec>>. Am insistat să rămână, dar a spus că e mai bine pentru echipa să plece. Nu e nicio ceartă, nu a fost nicio ceartă. Ei au plecat să joace, au jucat mai motivaţi, cu gândul că dacă fac un rezultat bun îl conving să rămână. El mi-a spus <<Naşule, nu rămân orice s-ar întâmpla. Nu încerca să mă întorci că nu mai rămân>> A plecat şi a spus că este mai bine pentru echipă. El va rămâne la club într-o funcţie. Nu ştiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred că va ramane. Se va ocupa de anumite secţii”, a precizat Gigi Becali.

Finanţatorul Stelei crede că Steaua va repeta performanța obţinută de Costel Gâlcă în sezonul trecut, şi anume câștigarea celor trei trofee ale României (campionatul, Cupa României și Cupa Ligii).

”Vom câştiga campionatul şi ambele cupe, vom face tripla şi anul asta. Nu mă mai grăbesc, mai sunt patru etape până în iarnă şi în astea patru etape va rămâne Ţiţi Dumitriu, că nu are rost să ne mai grăbim. Nu m-am gândit la alte variante. Ştiam că rămâne până în iarnă, m-a surprins, m-am gândit că nu are rost să mă hazardez, pentru că sunt patru etape. După aia va veni pauza de iarnă şi până pe 10-15 ianuarie nu vom avea alt antrenor. Vom juca aceste patru etape cu Ţiţi Dumitriu. Nu îmi fac probleme, tot noi vom lua campionatul”, a susţinut Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE