2019-11-12 23:58

Gigi BECALI fierbe de nervi. CFR Cluj i-a furat un JUCĂTOR de sub nas

 |  14:48
Gigi BECALI fierbe de nervi. CFR Cluj i-a furat un JUCĂTOR de sub nas

CFR Cluj continuă în forţă noua strategie de transferuri. Cea legată de aducerea de tineri talentaţi. După ce l-a antamat pe mijlocaşul Valentin Costache, 19 ani, de la Dinamo, care se va alătura echipei antrenate de Dan Petrescu în iarnă, ardelenii l-au convins şi pe Sebastian Mailat, tot în vârstă de 19 ani, fost la ACS Poli Timişoara, şi declarat liber de contract, jucător care a fost dorit insistent de Gigi Becali.

"Ne-am întărit în ofensivă! Sebastian Arpad Mailat este jucătorul CFR-ului pentru următorii 4 ani. CFR Cluj anunţă transferul mijlocaşului Sebastian Arpad Mailat, cel care a îmbrăcat până de curând tricoul echipei ACS Poli Timişoara. Fotbalistul de 19 ani va purta tricoul cu numărul 27 şi se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu în zilele următoare", a precizat gruparea ardeleană pe site-ul oficial.

Gigi BECALI fierbe de nervi. CFR Cluj i-a furat un JUCĂTOR de sub nas
zoom
Sebastian Mailat spune de ce a ales proiectul de la CFR Cluj. "Sunt fericit şi mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanţă cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambiţios care este aici, dar şi pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a declarat talentatul mijlocaş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE