2019-10-20 19:33

Gigi Becali îl forțează pe PLANIC să joace cu DINAMO

 |  14:05
Gigi Becali îl forțează pe PLANIC să joace cu DINAMO

Gigi Becali a declarat că fundaşii Bogdan Planic şi Alexandru Stan, accidentaţi în ultima perioadă, vor fi apţi de joc pentru derby-ul Dinamo - FCSB, care va avea loc duminică, de la ora 21.00, în etapa a 15-a a Ligii I.

"Revin Planic şi Stan şi ne ajunge, aici era gaura. Bine, cea mai mare gaură este Pintilii, aia ne doare cel mai mult, dar o să vină şi el. Şi Momcilovic, dar nu cred că va juca Momcilovic. E refăcut şi el. Eu zic că am ieşit foarte bine din toate belele pe care le-am avut cu jucătorii accidentaţi, la două puncte de prima clasată", a declarat Becali, la Pro X.

Dică: "Mai bine bag altul care a 100%" 

În contextul în care Planic a suferit acum două săptămâni o microruptură musculară, și de doar de o zi a reluat antrenamentele alături de colegii săi, folosirea sa în meciul cu Dinamo este cât se poate de riscantă. Riscantă în sensul că apărătorul poate suferi o recidivă, de data aceasta mult mai gravă, iar acesta va rata apoi toate meciurile din 2018. 

"Planic este apt cam 50 la sută. El trebuie să simtă, eu nu pot să-l forţez. Mai bine bag altul care e 100%. Bălaşa nu are nicio şansă, dar Planic şi Stan au şanse să joace", a declarat, cu o zi înainte, Nicolae Dică, la Telekom Sport.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE