2020-07-07 18:30

Gigi BECALI la nervi: E sclavul lui DRAGNEA!

 |  15:06
Gigi BECALI la nervi: E sclavul lui DRAGNEA!

Mulţi fani stelişti şi-au anunţat prezenţa la mitingurile organizate sâmbătă în mai multe oraşe din ţară, în care se va susţine actuala echipă şi se va scanda împotriva iniţiativei CSA Steaua de a-şi face echipă de fotbal. Gigi Becali a vorbit despre aceste proteste şi îi asigură pe suporteri că în curând va lua înapoi numele şi marca.

Becali a tras o concluzie şi după raportul Corpului de Control al MapN. Latifundiarul din Pipera l-a atacat dur şi pe Gabriel Leş, ministrul Apărării Naţionale, făcându-l “sclav al lui Liviu Dragnea”, şi că acesta doar execută ordinele şefului PSD.

"Eu sunt curios să văd ce va fi la acest procest. Le transmit să facă mitingul și mă bucur că îl fac. Dar le zic să stea liniștiți. Eu îi voi bate pe cei de la CSA pe toate liniile. Voi lua și numele și marca și tot. Asta le spun. Și decizia de la Curtea Supremă va fi anulată. Va fi bătută hotărârea. E o decizie aiurea. Toate se vor rezolva. Să aibă puțină răbdare", a spus Becali pentru gsp.ro.

"Ce să zică și raportul Coprului de Control?! E de la Minister. Gabriel Leş e ministrul lui Dragnea, e servitorul lui Dragnea. Eu m-am luat de Dragnea și ce putea să zică el? El e sclavul lui Dragnea. Ce sa zică? I-o fi zis Dragnea să facă ceva. Dar niciodată nu se pot atinge de mine. Îi voi bate pe toate căile. În 6-7 luni, maximum un an, voi avea câștig de cauză. Cum să fie acțiunea legală când ei cer 37 de milioane de euro despăgubire? Ei au luat câștigurile, dar nu au luat și pierderile. Și ce prejudiciu am adus? Ei aveau marca și nu o foloseau. E lege europeană și voi cere să piardă drepturile asupra mărcii, că nu o foloseau. Le anulez toate mărcile. Cer căderea din drepturi a celor de la CSA", a încheiat Becali.

Corpul de Control anunță că acțiunile făcute de CSA Steaua de recuperare a prejudiciului și valorificarea mărcii au fost în concordanță cu obligațiile legale ce revin oricărui administrator de bunuri publice patrimoniale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE