2019-12-07 14:11

Gigi Becali: Paul Papp - principalul vinovat pentru ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor

 |  08:27
Gigi Becali: Paul Papp - principalul vinovat pentru ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor

Gigi Becali a declarat, miercuri seară, că prin ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor, lumea trebuie să înţeleagă că nu îl poate obliga nimeni să dea milioane de euro la fotbal. Finanţatorul FC Steaua a susţinut că Paul Papp este principalul vinovat pentru ratarea calificării.

"Asta e, vor veni şi alte seri şi alţi ani. S-a întâmplat, aşa a fost să fie. Prin această calificare ratată, lumea trebuie să înţeleagă că nu mă poate obliga nimeni să dau milioane de euro la fotbal. Eu nu mai vreau să dau milioane. Eu dau câte un milion de euro pe lună şi echipa produce şase milioane pe an din televiziune şi drepturi de televizare. Voi da cadou echipa la cei ce zic că ţin la echipă şi care zic că se pricep la fotbal. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu e aşa uşor la Steaua. Eu încă mai cred în echipa asta şi vedem ce va fi", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Finanţatorul FC Steaua a mai spus că Paul Papp este principalul vinovat pentru ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor.

"Dacă Papp nu ne bătea azi, nu eram în play-off? A greşit băiatul, dar e al nostru. M-am gândit la Tamaş, dar nu pot să trec peste cuvântul antrenorului în ceea ce priveşte disciplina. Ce a făcut Papp astăzi nu putea să facă niciun fundaş central din lume. Nu îl atac pe Papp, constat, doar atât. Oamenii mi-au spus că el nu e fundaş central, că italienii l-au cumpărat şi l-au făcut fundaş dreapta, dar noi nu aveam cu cine să jucăm. Am încredere maximă în Rădoi. Singura greşeală a lui Rădoi este că l-a dat afară pe Tamaş, dar e bine că nu şi-a călcat în picioare principiile", a susţinut Gigi Becali.

Steaua Bucureşti a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri seara, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formaţia sârbă Partizan Belgrad. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-06

In legatura cu acest articol...

VIDEO. Steaua, învinsă de Partizan Belgrad, scor 4-2. Campioana României a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE