2020-02-29 03:13

Gigi Becali pune tunurile pe CSA Steaua, însă le face și o promisiune fanilor

 |  17:37
Gigi Becali pune tunurile pe CSA Steaua, însă le face și o promisiune fanilor

Florentin Dincă

Gigi Becali a fost eliberat vineri din închisoare și nu s-a putut abține a nu vorbi în fața jurnaliștilor și despre Steaua, chiar dacă în urmă cu câteva zile declara că nu-l mai interesează de clubul roș-albastru pe care îl patronează. Becali i-a luat la rost pe cei din conducerea CSA Steaua pe tema legată de siglă, însă nu i-a uitat pe suporteri, cărora le-a promis că va investi în echipă pentru ca aceasta să facă performanță în cupele europene.

"Palmaresul îl avem, istoria o avem, tradiţia o avem, culorile le avem. Aia este o siglă care, ştii cât valorează, cât produc ei. Că văd acum că vând tricouri. O marcă pentru a costa bani trebuia să producă. Şi dacă ei spun că costă bani, să o scoată la vânzare, la licitaţie, să vedem câţi bani iau pe ea. Să vedem, dă cineva vreo 10.000 de pe ea? Nu dă nimeni nimic. Ei acum să-mi dea 10 la sută din vânzări mie, la Steaua adică, ca să pot să o pun pe piept ca să poată să vândă tricourile. Că suporterii nu cumpără tricourile alea. Bă, astea nu sunt ale echipei de fotbal, sunt ale echipei de handbal. O să le spun eu să nu cumprere, că nu sunt ale echipei de fotbal... nu are de ce să cumpere lumea, decât cei care iubesc handbalul sau voleiul, pentru că noi, la fotbal, nu folosim sigla aia. Dar, tu crezi că la Judecată, pe mine o să mă întrebe: «Ai fost ce, patron de fotbal; Balanţa în jos». Idolatrie este... crezi că mă mai interesează pe mine. Dar ce voi face, voi face nişte lucruri, chiar şi prin rugăciune ca să vedeţi că spiritul este mai tare decât materia şi voi lupta cu Europa ca să le fac pe plac suporterilor. Asta voi face şi echipa va creşte. Toată lumea să ştie un lucru: unde nu sunt bani e greu de făcut rezultate şi performanţă", a spus Gigi Becali.

Juristul CSA Steaua, locotenent-colonel de justiţie Florin Talpan, a afirmat că nu va putea ajunge la o înţelegere cu FC Steaua Bucureşti, privind acordarea licenţei pentru folosirea mărcii de către gruparea de fotbal, atât timp cât aceasta acţionează în judecată CSA în diferite speţe.

Nici un meci în “Templu

Steaua nu va mai juca în acest sezon nici un meci de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea, după ce Clubului Sportiv al Armatei a refuzat să prelungească perioada de închiriere. Campioana urmează să evolueze etapele rămase din acest campionat numai pe Arena Naţională.Din sezonul viitor, roș-albaștrii nici măcar nu se vor mai antrenana pe terenurile de antrenament din Complexul din Ghencea, și va folosi baza de antrenament de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-03

In legatura cu acest articol...

Gigi Becali, eliberat din Penitenciarul Poarta Alba. Tribunalul Constanţa a respins contestaţia DNA
Parerea ta...

CONNAISSEUR
04 Apr 2015

Bravo Gigi, asta inseamna demnitate. Dar de fapt, in realitate Complexul CSA este de mult gandit sa devina centru comercial-imobiliar ,asa ca trebuia inventat uun scandal pentru alungarea-desfiintarea echipei de fotbal. Este exact ce a urmarit si Negoita cu Parcul Sportiv Dinamo.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE