2020-07-03 14:09

Gigi Becali se laudă că Gică Popescu şi Mihai Stoica vor conduce Steaua când ies din închisoare. Numai că legal, timp de doi ani, ei nu pot îndeplini nici o funcţie oficială

 |  18:15
Gigi Becali se laudă că Gică Popescu şi Mihai Stoica vor conduce Steaua când ies din închisoare. Numai că legal, timp de doi ani, ei nu pot îndeplini nici o funcţie oficială

Florentin Dincă

Gigi Becali a aruncat joi bomba cea mare. Una fâsâită, cum ne-am obişnuit din partea patronului roş-albaştrilor. Gică Popescu şi Mihai Stoica vor fi noii conducători ai echipei după ce aceştia vor ieşi din închisoare, unde-şi ispăşesc pedepsele din Dosarul Transferurilor. Însă, legal, nu poate fi vorba de aşa ceva. Atât Baciul, cât şi Meme nu pot îndeplini funcţii oficiale în fotbalul românesc timp de doi ani după ce părăsesc puşcăria.

Numai că la Steaua se poartă falsul. Vezi cazul Mirel Rădoi. El pregăteşte echipa doar la antrenamente, pentru că la meciurile oficiale i s-a interzis să dea vreo indicaţie, neavând licenţă PRO. Dar ce să vorbim de Rădoi, când numele Gigi Becali nu este trecut pe nici un act oficial la Steaua. Nu îndeplineşte oficial nici o funcţie la club, deşi este patronul echipei. “Meme mi-a zis să stau liniştit, că a vorbit cu Gică. Venim noi, ne ocupăm noi, nu ne dai nici un ban, numai calificări de Liga Campionilor. Aducem bani, luăm bani. N-aducem, nu luăm. Îmi ajunge atâta bătaie, că am fost bătut destul. Bătaie publică! Ăla așa, Becali nu face așa, Becali nu e bine... La pușcărie! Becali nu a făcut bine. La pușcărie! Faceți ce vreți cu Steaua, cu tot, nu mă mai interesează. Meme mi-a spus că lucrează la proiectul ăsta de când sunt la pușcărie. De un an de zile stau numai ei doi în cameră și lucrează la proiectul ăsta. O să mai apar, o să mă mai filmați, dar eu nu mai vorbesc. O să aveți patroni pe Meme și pe Gică Popescu de acum. Din ce am înțeles de la Mihai, Popescu va ieși din închisoare într-o lună, iar el va ieși în trei luni, a spus la Digisport Gigi Becali. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni în timp ce Gică Popescu a primit o sentință cu executare de 3 ani, o lună și 10 zile. Meme a fost președintele Stelei în trei perioade diferite: 2002-2007, 2010-2011 și 2012-2013.

Superofertă CSA. Iei sigla, primeşti stadionul gratis

Întâlnirea de taină dintre CSA – FCSB părea iniţial că va da rezultatul scontat, iar echipa campioană se va reîntoarce să se pregătească şi să joace în Ghencea. Însă rezultatul negocierilor este un fiasco total. Şi asta pentru că generalii de la CSA au condiţionat cedarea stadionului doar în cazul închirierii lunare a siglei. Suma cerută l-a înfuriat teribil pe Gigi Becali şi totul a picat: “Au zis ‘vă dăm stadionul dacă luaţi şi sigla, pe care am evaluat-o la 60.000 pe lună’. Du-te, bă, de aici, că nu-ţi dau nici 6 euro pe lună!Ei aşa vor, pentru că sigla, de fapt, este impactul”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE