2020-05-25 09:19

Gigi Becali se laudă că l-a transferat pe dinamovistul Harlem Gnohere

 |  19:23
Gigi Becali se laudă că l-a transferat pe dinamovistul Harlem Gnohere

Florentin Dincă

Până nu va deveni nimic oficial să nu-l credem totuşi pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera se laudă că l-a transferat pe atacantul dinamovist Harlem Gnohere. Francezul intrase în ultimele şase luni de contract cu Dinamo şi putea semna cu orice echipă îi satisfăcea pretenţiile salariale.

Şi, se pare, Becali i le-ar fi satisfăcut. 15.000 de euro pe lună, faţă de 6.500 cât câştiga în Groapă, şi încă 50.000 de euro la semnătură. Mutarea s-a realizat prin Luana, fata lui Mircea Rednic, intermediarul care îl reprezenta pe Gnohere în România. Interesant totuşi este că Luana e prietenă la cataramă cu Anamaria Reghecampf, soţia antrenorului stelist.

"Să ştie toată lumea! Eu nu mint: Morais a semnat deja şi va veni din vară, dacă nu mă înţeleg cu Astra. Acum îi fac contractul lui Gnohere. M-am înţeles şi cu Dinamo, şi cu 'Bizonul'. La mine ce e 'da' e 'da' şi ce e 'nu' e 'nu'. Băiatul ăsta a ţinut mereu să se vadă cu mine să discutăm. Nu am vrut, pentru că era sub contract. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, aşa sunt şi eu. Am zis că îi dau 15.000, atât îi dau. Îi mai dau 50.000 la semnătură, iar lui Dinamo îi dau 250.000. Dinamo nu putea să îi ofere atât. 'Bizonul' a semnat pe doi ani şi jumătate”, a declarat la DigiSport Gigi Becali.

Va fi de urmărit în ce măsură la juca Harlem Gnohere la Steaua, în condiţiile în care la echipă tocmai ce a fost transferat Denis Alibec, un vârf cam cu aceleaşi calităţi, dar mai tehnic, care sigur va evolua titular: Gigi Becali spune că s-a consultat în această privinţă cu Meme Stoica: “Meme mi-a zis că e un jucător cât de cât tehnic şi merită să îl luăm. Acum trebuie să vadă Reghe cum merge jocul cu el şi cu Alibec în teren în acelaşi timp. Trebuie văzut cum e mai bine".

Care o fi acum adevăratul Gnohere, numai viitorul ne va edifica. În sezonul trecut, sub comanda lui Mircea Rednic, francezul a impresionat, marcând goluri pe bandă rulantă. Totul s-a schimbat în vara trecută, când Dinamo n-a vrut să-l lase să se transfere în ţările arabe, pentru doar 600.000 de euro. De la acel episod, Harlem n-a mai fost Harlem. Câteva goluri, puţine la număr, în rest evoluţii jenante, care l-au şi trimis la echipa sescundă. În ultimele meciuri din 2016 acesta n-a mai jucat, accidentându-se la gleznă, un motiv excelent pentru Andone să nu-l mai folosească, deşi fotbalistul se refăcuse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE