2020-08-07 01:31

Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă non-stop pe jucători

 |  18:37
Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă non-stop pe jucători

Florentin Dincă

Laurenţiu Reghecampf s-a întors de o lună la Steaua, însă au apus vremurile când făcea ce vroia la echipă, aşa cum s-a întâmplat în primul său mandat. Gigi Becali are frâiele serios în mână şi nu acceptă nici un compromis de dragul antrenorului. Cei doi s-au contrat deja de cinci ori mai serios în această perioadă, de mereu pe transferul a câte unui jucător. Reghe a rămas de fiecare dată cu buza umflată.

Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă non-stop pe jucători
zoom
Prima schismă a avut loc la doar câteva zile după ce Reghe a fost reinstalat. Tehnicianul a făcut tot posibilul să-l ţină la echipă pe fundaşul stânga Guilherme Sitya, jucător impresariat de soţia sa, Anamaria. N-a fost loc de întors cu Becali, care îi pusese gând rău brazilianului.

Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă non-stop pe jucători
zoom
Fotbalistul a înţeles că nu mai are viaţă la Steaua şi şi-a făcut bagajele, iar după anul nou a semnat cu Bari, din Serie B.

A doua contră a avut loc la începutul acestui an, când a venit vorba de readucerea lui Gabi Tamaş. Internaţionalul, care nu a prins aproape deloc echipa la Cardiff, îşi dorea să plece, iar Anamaria, bună prietenă cu Florin Manea, impresarul jucătorului, a tras sforile pentru un come-back al lui Tamaş. Asta până să afle Becali, care a pus piciorul în prag şi a blocat mutarea, neiertându-l pe fotbalist după “prestaţiile” sale din afara terenului în primul mandat.

Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă non-stop pe jucători
zoom
Pe aceeaşi filieră s-a încercat să fie readus şi George Ţucudean, pe care Reghe l-a dorit enorm la echipă, după ce a rămas fără Gregory Tade. Degeaba a încercat antrenorul să-şi înduplece şeful, că acesta din urmă a fost de neclintit. Văzând că nu are nici o şansă să revină la Steaua, Ţucudean n-a mai aşteptat şi a cerut lui Charlton, echipă de care aparţine, să-l împrumute până în vară la ASA Târgu Mureş.

Următorul jucător pe lista lui Reghe a fost Cristi Tănase. Fostul căpitan al echipei, plecat în vara trecută la Tianjin Teda, nu s-a acomodat deloc în China şi şi-a dorit o echipă să joace până în vară, pentru a nu rata prezenţa în lotul la EURO. Imediat a fost interpelat de antrenorul Stelei. “Dacă ar fi să aleg un jucător pe care să-l iau la Steaua acela ar fi Cristi Tănase. Mi-ar fi de mare ajutor”, a spus Reghecampf acum câteva zile. Gigi nici n-a vrut să audă, mai ales că “Dodel” nu se întorcea pe un salariu deloc mic şi, din această cauză, nu vroia să stea decât până în vară la Steaua. Între-timp şi-a găsit un contract avantajos în Turcia, la Sivasspor, cu care a semnat pe trei ani cu un salariu de jumătate de milion de euro pe an.

Ultima ceartă s-a produs acum câteva zile. Reghe avea nevoie disperată de un fundaş stânga, deoarece nu avea nici unul în lot după despărţirea de Guilherme. A apelat la finul său, Paul Pârvulescu, împrumutat în vară la Voluntari. Jucătorul care niciodată nu a fost văzut o variantă de titular la Steaua, a acceptat să se întoarcă, chiar dacă Gigi nu-l mai are de mult la inimă. ”Pârvulescu nu o să mai joace vreodată la Steaua, n-are nici o șansă. Am zis că e o relație naș-fin cu Reghe și de aceea am acceptat să-l readucem. I-am zis și lui Reghe că nu o să joace", a spus la sport.ro Gigi Becali. Nu este exclus ca, transferul lui Momcilovic (Pandurii) să-l trimită înapoi la Voluntari pe Paul Pârvulescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-12

Mai multe imagini:
Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf se ceartă non-stop pe jucători
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE