2020-08-04 15:11

Gino Iorgulescu: I-aş convoca la echipa naţională pe Adrian Mutu şi Lucian Sânmărtean

 |  14:08
Gino Iorgulescu: I-aş convoca la echipa naţională pe Adrian Mutu şi Lucian Sânmărtean

Preşedintele Ligii Profesionale de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă ar fi selelecţioner i-ar convoca la echipa naţională pe Adrian Mutu şi Lucian Sânmărtean. Iorgulescu a ţinut să precizeze că cei doi jucători şi-au demonstrat valoarea.

"Sânmărtean şi Mutu, la cum au jucat în acest început de sezon, ar fi îndreptăţiţi să fie convocaţi la lotul naţional. Mai ales aseară, Sânmărtean a fost printre puţinii de pe teren care a demonstrat că este un jucător de valoare, a fost un artizan al jocului. La nivelul la care au demonstrat că sunt la ora aceasta eu i-aş selecţiona. Dar asta e decizia antrenorului, iar responsabilitatea rezultatului este tot la el", a precizat Gino Iorgulescu.

Fiind întrebat dacă Victor Piţurcă va ceda şi îi va convoca în cele din urmă pe Adrian Mutu şi Lucian Sânmărtean pentru partida cu Grecia din preliminariile Euro 2016, Iorgulescu a spus: "Nu vreau să mai fac comentarii la adresa selecţionerului pentru că s-ar putea să se interpreteze şi nu vreau să facem o polemică înaintea meciului important cu Grecia".

Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a precizat, în mai multe rânduri că atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu şi mijlocaşul echipei Steaua Lucian Sânmărtean nu intră în vederile sale pentru partidele din preliminariile Euro 2016.

Naţionala României va juca, pe 7 septembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, în compania selecţionatei Greciei, în prima etapă a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE