2020-06-03 13:50

Golgheterul Ioan Hora, la Konyaspor

 |  19:29
Golgheterul Ioan Hora, la Konyaspor

Cu doar o zi înainte de returul cu Maccabi Tel Aviv, din turul III preliminar al Ligii Europa, Pandurii Târgu Jiu a decis să accepte oferta clubului Konyaspor pentru atacantul Ioan Hora.

În vârstă de 27 de ani, golgheterul sezonului trecut din Liga 1 cu 19 reuşite, a plecat încă de ieri din cantonamentul gorjenilor cu destinaţia Turcia, unde va efectua vizita medicală şi va pune la punct ultimele detalii ale mutării sale la fosta echipă a lui Gabi Torje şi Ciprian Marica, care a terminat sezonul trecut pe un onorant loc 3.

Chiar dacă de serviciile atacantului care a făcut parte din lotul lărgit pentru EURO s-au interesat şi cluburi din Vest, oferta cea mai bună a venit din partea alb-verzilor, care vor vărsa în visteria clubului oltean circa un milion de euro. Şi jucătorul este mulţumit de contract, el urmând a încasa 400.000 de euro pe sezon.

În cariera sa, Ioan Hora a evoluat pentru UTA, Gloria Bistriţa, CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş. Până anul trecut, postul său de bază era acela de mijlocaş stânga, însă Edward Iordănescu l-a reprofilat cu succes pe poziţia de atacant central.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE