2020-01-28 20:58

Hagi: “Răzvan Marin e mai bun decât Xavi”

 |  10:13
Hagi: “Răzvan Marin e mai bun decât Xavi”

Florentin Dincă

Gică Hagi a făcut din Viitorul liderul inconstestabil al Ligii 1. Meritul numărul 1 e al său, ce e al lui e pus deoparte, dar Regele tindă să pice în partea cealaltă, lăudându-şi elevii mai mult decât este necesar. Pe unul dintre ei, Răzvan Marin e numele său, îl ridică în slăvi şi nu face deloc bine.

Îl compară, ba chiar spune despre el că este mai bun decât Xavi, fostul “creier” al Barcelonei, acum la Al Saad. Ok, jucătorul trebuie încurajat, trebuie susţinut din toate punctele de vedere, fiindcă a ajuns şi la echipa naţională în 2016, însă sigur aceste afirmaţii publice îi vor face mai mult rău decât bine, pentru că el chiar se va crede mai bun decât Xavi. Şi nu e cazul, comparaţiile neavându-şi rostul. Cel puţin în momentul de faţă.

Hagi: “Răzvan Marin e mai bun decât Xavi”
zoom
"L-am luat de pe terenul de zgură, unde mă antrenam eu, de la nea Marcel Pigulea, acolo l-am văzut. Întâmplător sau nu, dom' profesor Pigulea, care m-a antrenat la Luceafarul, a avut o şcoală de fotbal care a produs mulţi jucători şi de acolo l-am luat. Este cel mai bun din România. Dacă va progresa cum trebuie, va deveni unul dintre cei mai buni mijlocaşi din toate timpurile, pentru că este complet. Ambele faze, ambele picioare, pase decisive, viziune, creaţie, agresiv şi făra minge, are sămânţa lui taica-su. Este un jucător valoros, s-a vazut şi la debutul în echipa naţionala. Mereu am zis de el că seamănă cu Xavi, dar are mai mult decât Xavi, e mai bun decât el, are ambele picioare, şut foarte bun cu ambele picioare. Are o marjă de progres extraordinară, a facut un salt nemaipomenit într-un an. Vrea să continue cu noi, să crească, să joace, să fie mai bun. Dacă vrea să plece afară, trebuie să plece undeva unde să joace. Este o mentalitate bună", a spus Hagi pentru Dolce Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE