2020-03-30 14:22

HAGI vinde tot

 |  21:44
HAGI vinde tot

CFR Cluj și FC Viitorul Constanța au ajuns la un acord pentru un schimb de jucători, prin care fundașul francez Kevin Boli a fost transferat la formația ardeleană, în timp ce apărătorul Răzvan Horj, nebăgat în seamă de Dan Petrescu, a făcut drumul invers. În plus, CFR îi achită lui Gică Hagi 450.000 de euro. Şi iată cum, Regele îşi vinde în această vară încă un jucător important, după Benzar, Nedelcu şi Florinel Coman.

''CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord cu FC Viitorul Constanța pentru transferul fundașului Kevin Boli. Campion al României în sezonul precedent, Boli vine la Cluj pentru a întări linia defensiva și pentru a ajuta echipa în atingerea obiectivelor'', anunță CFR.

''FC Viitorul și CFR Cluj s-au înțeles în această seară pentru un schimb de jucători, benefic ambelor cluburi. Astfel, fundașul Kevin Boli, care în ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul actualei campioane a României, va juca în continuare pentru formația CFR Cluj'', informează FC Viitorul pe site-ul său.

''Tot în această seară, FC Viitorul a ajuns la un acord cu fundașul Răzvan Horj, de la CFR Cluj, care va evolua la Constanța în următorii trei ani. Născut la 17 decembrie 1995, Răzvan Horj evoluează pe postul de fundaș central, are 1,89 m și 83 kg'', mai anunță campioana.

Boli a jucat în acest sezon 7 partide pentru FC Viitorul, marcând un autogol și primind un cartonaș roșu, în timp ce Horj nu a făcut parte din lotul clujenilor la niciun meci în actuala stagiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE