2020-07-07 12:45

Ianis Zicu și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

 |  19:01
Ianis Zicu și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Florentin Dincă

A venit în iarnă la Petrolul, imediat după Adrian Mutu, sperând că va rupe norii la Petrolul Ploiești. Însă se pare că Ianis Zicu a uitat definitiv să mai joace fotbal în anii petrecuți în Asia. Nici măcar antrenorul Răzvan Lucescu, sub comanda căruia a dat cel mai bun randament în România, nu a reușit să-l pună pe picioare. Astfel, vineri, jucatorul și-a rezilait contractual, conștient că nu și-a meritat cei 15.000 de euro pe lună pe care i-a luat din iarnă până acum la Ploiești.

“Începând de vineri, 20.06.2014, Ianis Zicu nu mai este jucătorul Petrolului, cele două părți convenind încetarea colaborării. Transferat în luna ianuarie a acestui an, când și-a dorit să revină în România după experiențele avute la Pohang Steelers și Gangwon, în Coreea de Sud, Ianis Zicu se desparte de FC Petrolul după doar 6 luni. Inițial, mijlocașul ofensiv semnase cu clubul un angajament valabil un an și jumătate, însă vineri contractul său s-a reziliat cu acordul părților”, se arată într-un comunicat al clubului Petrolul Ploiești.

Oficialii de pe Ilie Oană au vrut neapărat să renunțe la serviciile machedonului. Acesta s-a ținut însă tare și nu a vrut să accepte rezilierea contractului până nu își primește banii restanți și o parte din prima de instalare. Asta în ciuda faptului că, în cele 10 meciuri în care a îmbrăcat tricoului galben al lupilor, nu a marcat nici un gol și nu a oferit nici măcar o pasă de gol.

Bulgarii de la Botev Plovdiv par a fi următoarea destinație a lui Ianis Zicu, acolo unde evoluează și foștii săi coechipieri de la Poli Timișoara, Srgian Luchin și Alexandru Curtean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20

In legatura cu acest articol...

Cu Mutu şi Zicu, “lupii galbeni” ţintesc eventul în acest sezon

PETROLUL. Ianis Zicu a fost prezentat oficial
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE