2019-10-14 01:47

Ianis Zicu și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

 |  19:01
Ianis Zicu și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Florentin Dincă

A venit în iarnă la Petrolul, imediat după Adrian Mutu, sperând că va rupe norii la Petrolul Ploiești. Însă se pare că Ianis Zicu a uitat definitiv să mai joace fotbal în anii petrecuți în Asia. Nici măcar antrenorul Răzvan Lucescu, sub comanda căruia a dat cel mai bun randament în România, nu a reușit să-l pună pe picioare. Astfel, vineri, jucatorul și-a rezilait contractual, conștient că nu și-a meritat cei 15.000 de euro pe lună pe care i-a luat din iarnă până acum la Ploiești.

“Începând de vineri, 20.06.2014, Ianis Zicu nu mai este jucătorul Petrolului, cele două părți convenind încetarea colaborării. Transferat în luna ianuarie a acestui an, când și-a dorit să revină în România după experiențele avute la Pohang Steelers și Gangwon, în Coreea de Sud, Ianis Zicu se desparte de FC Petrolul după doar 6 luni. Inițial, mijlocașul ofensiv semnase cu clubul un angajament valabil un an și jumătate, însă vineri contractul său s-a reziliat cu acordul părților”, se arată într-un comunicat al clubului Petrolul Ploiești.

Oficialii de pe Ilie Oană au vrut neapărat să renunțe la serviciile machedonului. Acesta s-a ținut însă tare și nu a vrut să accepte rezilierea contractului până nu își primește banii restanți și o parte din prima de instalare. Asta în ciuda faptului că, în cele 10 meciuri în care a îmbrăcat tricoului galben al lupilor, nu a marcat nici un gol și nu a oferit nici măcar o pasă de gol.

Bulgarii de la Botev Plovdiv par a fi următoarea destinație a lui Ianis Zicu, acolo unde evoluează și foștii săi coechipieri de la Poli Timișoara, Srgian Luchin și Alexandru Curtean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20

In legatura cu acest articol...

Cu Mutu şi Zicu, “lupii galbeni” ţintesc eventul în acest sezon

PETROLUL. Ianis Zicu a fost prezentat oficial
Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE