2020-02-21 21:28

Iker Casillas, primul MESAJ de pe patul de spital. Când ar putea reveni pe teren

 |  23:10
Iker Casillas, primul MESAJ de pe patul de spital. Când ar putea reveni pe teren

Portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat pe contul personal de Twitter o prima poză de pe patul de spital, după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament. La scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Porto, medicii l-au stabilizat pe jucătorul spaniol în vârstă de 37 de ani, iar doctorii i-au montat un cateter pentru a facilita circulaţia bună a sângelui.

Portarul spaniol s-a simțit rău la ședința de pregătire de miercuri a echipei FC Porto și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost operat. Clubul portughez a anunțat că Iker Casillas este în afara oricărui pericol, iar presa din Spania a anunţat că acesta le-a trimis un mesaj prietenilor şi familie. “Sunt bine”, a scris portarul spaniol într-un SMS adresat apropiaţilor.

După ce și-a revenit din operația suferită, Iker Casillas a ținut să-și liniștească fanii și a postat o poză de pe patul de spital în care zâmbește și arată cu degetul că titul este bine. Postarea a fost făcută de contul de Twitter, iar portarul spaniol a scris: ”Este totul bine aici. Am tras o sperietură mare, dar sunt cu forţele intacte. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise şi dragostea arătată”.

”Trebuie să aşteptăm să vedem cât de grave sunt leziunile în zona muşchiului cradiac. S-a acţionat foarte repede şi asta îl va ajuta pe viitor să revină la viaţa normală. Dacă funcţia cardiacă îşi revine la normal, Casillas ar putea să revină pe teren. Totul va fi confirmat în urma testelor. Cu toţii ne dorim ca el să joace din nou, dar doar dacă testele sunt 100% bune”, a declarat doctorul Jose Gonzalez pentru cotidianul spaniol As.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Iker Casillas a suferit un INFARCT. Cum se simte portarul
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE