2020-07-07 15:21

Ilie Năstase, despre fotbalistul Andrei Ivan: Copilașul ăsta să-și bage mințile în cap

 |  08:02
Ilie Năstase, despre fotbalistul Andrei Ivan: Copilașul ăsta să-și bage mințile în cap

Gigi Becali a anunţat, zilele trecute, că transferul lui Andrei Ivan la Steaua este rezolvat, după ce cluburile au fost de acord. Totuşi, refuzul fotbalistului a dat planurile peste cap, în condiţiile în care a afirmat că nu vrea să meargă la Steaua, dorința lui fiind de a pleca în străinătate. În urma acestei reacţii, Ilie Năstase a declarat că acest „copilaş trebuie să îşi bage minţile în cap”.

Andrei Ivan, fotbalistul Craiovei în vârstă de 19 ani, a primit mai multe critici în urma deciziei sale, chiar şi din partea fostului jucător de tenis Ilie Năstase.

„Dacă aș fi Gigi (Gigi Becali n.r.), eu nu l-aș lua pe Ivan. Pentru că, dacă vii la Steaua, trebuie să fii cu sufletul la Steaua. Pentru 2 milioane de euro, la ce bani sunt în România, e prea mult. Copilașul ăsta să-și bage mințile în cap. O să piardă acolo unde se duce, că nu o să joace. Are 19 ani. La Steaua avea șansa să joace”, a afirmat Ilie Năstase, informează DigiSport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-28Parerea ta...

CONSTANTIN
28 Ian 2016

S-a ramolit de tot saracul ! Auitat ce prostii facea el la varsta lui Ivan? Mai bine sa se uite mai atent in oglinda cand pleaca din casa ! In afara de golaneala ,mai stie ceva ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE