2020-08-12 16:19

În lipsă de alte soluţii, Mirel Rădoi va fi numit acum la NAŢIONALA mare! Salariu de patru ori mai mare

 |  13:31
În lipsă de alte soluţii, Mirel Rădoi va fi numit acum la NAŢIONALA mare! Salariu de patru ori mai mare

În lipsă de orice alte soluţii, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al echipei naţionale mari.

Propunerea va fi dezbătută în Comitetul Executiv al FRF, în cadrul şedinţei de marţi, 26 noiembrie. Cum şi Mirel Rădoi a acceptat verbal oferta, mutarea acestuia de la naţionala de tineret la cea mare este de acum o simplă formalitate. Doar ca salariul sau nu va mai fi o simplă formalitate, cum era la naţionala mică, de 5.000 de euro pe lună, noua sa remuneraţie crescând la 20.000 de euro pe lună.

Rădoi oricum urma sa fie de la vară noul selecţioner al primei reprezentative, în locul lui Cosmin Contra, care urma să plece din funcţie, indiferent dacă mergea sau nu cu România la EURO 2020. România va juca semifinala din play-off-ul Ligii Naţiunilor, în deplasare, împotriva Islandei. Dacă tricolorii vor trece de naţionala nordică, vor juca marea finală pentru calificare tot în deplasare, în Ungaria sau în Bulgaria.

Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar în luna august a aceluiaşi an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită. A reuşit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiţiei, performanţă ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani! În total, pe banca selecţionatei U21, Mirel Rădoi a bifat 15 partide, reuşind să câştige 9 dintre ele şi să bifeze trei remize.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE