2020-07-07 10:19

Incomplet refăcut, Ronaldo va fi titular în meciul Real Madrid – ManchesterCity, din returul semifinalelor Ligii Campionilor (0-0 în tur)

 |  18:13
Incomplet refăcut, Ronaldo va fi titular în meciul Real Madrid – ManchesterCity, din returul semifinalelor Ligii Campionilor (0-0 în tur)

Real Madrid a suferit fără aportul din ofensivă al lui Cristiano Ronaldo în prima manşă cu Mancheter City, din semifinalele Ligii Campionilor, drept dovadă scorul final din Anglia, 0-0. Portughezul va risca totul în această seară şi va intra în teren din primul minut, deşi nu este complet refăcut după leziunea musculară care l-a făcut să piardă până acum ultimele trei meciuri ale echipei sale. Miza meciului cu City este prea mare, pentru ca starul trupei de pe Bernabeu să stea deoparte.

Cristiano Ronaldo a reluat chiar în ziua de Paşti antrenamentele alături de colegii săi. În primă fază s-a pregătit uşor, pentru ca apoi să-şi tureze motoarele la maximum. Să vedem acum cât îl va ţine piciorul pe Ronaldo, deoarece ruptura musculară de 1,5 centimetri avea nevoie de încă o săptămână ca să se vindece definitiv. Chiar dacă antrenorul Zinedine Zidane afirma ieri că lusitanul este refăcut 100% şi va intra ca titular, Ronaldo încă resimte o jenă în respectivul loc, dar nici nu-i trece prin cap să nu joace. Asta mai ales că, tridentul ofensiv este şi aşa descompletat, prin accidentarea lui Karim Benzema. Nici mijlocaş Cesemiro nu va juca, fiind tot accidentat.

"Cristiano Ronaldo este bine, este recuperat 100%. S-a antrenat cu noi șI va juca. Nu este nici un risc. Karim încă mai are probleme și nu vrem să riscăm, la fel ca în cazul lui Casemiro. Alți jucători pot suplini absența lui Casemiro. Vom alinia cea mai competitivă echipă și jucătorul care va intra va avea de făcut aceeași treabă. Până acum nu am câştigat nimic. Suntem într-un moment bun, dar vrem să dăm totul şi să ajuungem în finală. Va fi însă un meci dificil şi dacă nu mergem mai departe va fi un mare eşec pentru noi", a spus Zinedine Zidane, citat de digisport.ro, în conferinţa de presă de ieri.

Va fi un joc foarte dificil, ştiu că vom suferi timp de 90 de minute. Trebuie să fim răbdători şi golul sau golurile vor veni. Va fi un dezastru dacă nu ajungem în finală

Cristiano Ronaldo

Echipe probabile

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Modric, Kroos, Isco – Ronaldo, Vasquez, Bale

Man. City: Hart – Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – J. Navas, De Bruyne, Sterling - Aguero


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE