2020-07-07 10:25

INTER MILANO. George Puşcaş ar putea fi luat în lotul echipei mari

 |  19:22
INTER MILANO. George Puşcaş ar putea fi luat în lotul echipei mari

Florentin Dincă

Vârful naționalei de tineret, George Pușcaș, are mari șanse ca în acest week-end să fie cooptat de Walter Mazzari în lotul echipei mari la Inter Milano, într-un vestiar în care au mai călcat Mutu, Chivu, Zicu, Alibec și Mircea Lucescu. Puștiul ar putea profita de absenţa lui Mauro Icardi, accidentat în ultima etapă din Serie A, 2-0 cu Atalanta.

La titularizare nu, pentru că în lot mai sunt doi atacanți internaționali, argentinianul Palacio și italianul Osvaldo, dar măcar ca rezervă utilizată câteva minute în meciul de acasă cu Cagliari.

INTER MILANO. George Puşcaş ar putea fi luat în lotul echipei mari
zoom
Pușcaș și Bonazzoli sunt soluții. Aș fi fericit să-i văd jucând bine la echipa mare – Walter Mazzari, antrenor Inter Milano

Pușcaș a fost adus la Inter Primavera de la Liberty Oradea și deja a impresionat pe toată lumea. Românul a marcat de nouă ori în doar trei partide jucate la echipa de tineret (cu Virtus Lanciano, Atalanta și Udinese). Atacantul a devenit rapid titular și la echipa națională de tineret, acolo unde a și marcat de două ori, în amicalul cu Italia (2-1) și în thrillerul cu Muntenegru (4-3 după 1-3 la pauză). „Puşcaş cred că va fi următorul mare număr nouă al echipei naţionale a României. Sper să fie convocat rapid la prima echipă a Interului. Depinde numai şi numai de el, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să muncească mult în continuare. Are calităţi excepţionale”, a spus selecţionerul de la U-21, Viorel Moldovan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE