2020-05-29 10:56

Intrare liberă pentru copii la meciul România-Georgia. Cât costă biletele

 |  15:12
Intrare liberă pentru copii la meciul România-Georgia. Cât costă biletele

Federația Română de Fotbal a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, că la meciul amical susținut de România în compania naționalei Georgiei, pe 3 iunie, la București, pe Național Arena, copii vor avea acces gratuit.

În vederea participării la Campionatul European din Franța, naționala României va susține trei jocuri de pregătire. Cu Republica Democrată Congo, Ucraina și Georgia. Ultimul se va disputa pe 3 iunie, la București, pe Național Arena, de la ora 21:00.

Suporterii care vin însoțiți la meci de cel puțin un copil își pot achiziționa bilete într-un sector special de la Tribuna Est. Cu ocazia Zilei Copilului, la partida România - Georgia, pentru biletul fiecărui minor sub 14 ani se va aplica, la finalizarea comenzii, reducere de sută la sută. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Arenei Naționale, se arată în comunicatul Federației Române de Fotbal.

Biletele pentru ultimul meci amical al elevilor lui Anghel Iordănescu înainte de plecarea în Franța, la Campionatul European, au fost puse în vânzare începând de vineri, 20 mai, și pot fi achiziționate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Prețurile biletelor la meciul România - Georgia sunt:

Peluze (inel 1 și 2): 15 RON

Peluze (inel 3): 10 RON

Tribuna Vest (inel 2): 50 RON

Tribuna Vest (inel 3): 30 RON

Tribuna Est (inel 1 și 2): 50 RON

Tribuna Est (inel 3): 30 RON

Family Zone / Tribuna Est (inel 1 și 3): 50 RON

VIP 1: 500 RON

VIP 2: 300 RON

România va disputa, în acestă seară, primul din cele trei jocuri de pregătire. În catonamentul din Italia, la Como, elevii lui Anghel Iordănescu vor juca împotriva naționalei Republicii Democrate Congo, de la ora 21:00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE