2020-01-24 13:14

Ionel Dănciulescu va juca sâmbătă meciul de retragere la Slatina în amicalul Inter Olt – Dinamo

 |  14:57
Ionel Dănciulescu va juca sâmbătă meciul de retragere la Slatina în amicalul Inter Olt – Dinamo

Florentin Dincă

Ionel Dănciulescu s-a retras mai mult forţat de la Dinamo, când încă putea să mai ajute ofensiva “câinilor”. Redirecţionat de către ionuţ Negoiţă spre un post din conducere, Danciu-gol nu a avut parte din partea clubului roş-alb de un meritat meci de retragere. Sătul să mai aştepte un asemenea eveniment, actualul director sportiv al dinamoviştilor s-a hotărât să intre în teren şi să-şi facă singur retragerea în amicalul pe care echipa din Ştefan cel Mare îl va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, cu ACS Inter Olt, la Slatina, locul de naştere şi unde s-a format atacantulul în perioada junioratului.

Disputa are loc pentru strângerea de fonduri în vederea susţinerii financiare a formaţiei din eşalonul al treilea, care are ca obiectiv promovarea în liga secundă. La partida cu ocupanta primului loc în C3 va avea loc pe stadionul „1 Mai”, antrenorul lui Dinamo nu se poate baza pe jucătorii convocați la loturile naționale. Steliano Filip este la naţionala mare a României, Dorin Rotariu și Ionuț Nedelcearu la cea de tineret, Patrick Petre și Alin Dudea la reprezentativa Under-19, Harlen Gnohere a fost şi el chemat în premieră la naţionala statului Haiti, pentru două amicale, în timp ce Marcel Essombe nu este refăcut complet după o accidentare mai veche.

Gol pentru Patrick Petre

Patrick Petre a marcat al doilea gol al naţionalei Under-19 a României în partida contra a Insulelor Feroe, scor 2-0, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, contând pentru calificarea la Turul de Elită al EURO U19 din Germania. Petre a intrat din postură de rezervă, în timp ce fundașul central Alin Dudea a fost integralist pentru echipa condusă de selecţionerul Andrei Spier. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE