2020-07-05 04:18

Ionel Ganea, de la TRIBUNAL, dus de urgență la SPITAL. Primele declarații ale Ganezului

 |  16:13
Ionel Ganea, de la TRIBUNAL, dus de urgență la SPITAL. Primele declarații ale Ganezului

Ionel Ganea (45 de ani) a ajuns la spital. Fostul mare internațional a fost transportat de urgență la spitalul județean din Făgăraș, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată. Ionel Ganea s-a prezentat la Tribunalul din Făgăraș la un termen al unui proces de divorț în care este implicat.

"Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a spus declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru bunaziuafagaras.ro.

Ar fi două ipoteze în cazul problemelor de sănătate ale lui Ionel Ganea. Mai mulți martori susțin, pentru sursa mai sus citată, că fostul internațional ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi provocat un scandal în fața Judecătoriei Făgăraș. Pe de altă parte, medicii, care au confirmat leșinul din sala de judecată, iau în calcul și o criză de epilepsie.

"E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze (specifică persoanelor epileptice și celor care leșină – n.r.). Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a spus managerul Ambulanței Brașov, David Levente.

Contactat de Fanatik.ro, Ionel Ganea a declarat: ”Am avut o stare de leșin. Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. NU e ceva grav. Din cauza emoțiilor, a stresului...ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu și probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE