2020-07-04 11:25

Ionuţ Lupescu îi linişteşte pe români. “Bucureştiul va organiza meciuri la EURO 2020”

 |  19:06
Ionuţ Lupescu îi linişteşte pe români. “Bucureştiul va organiza meciuri la EURO 2020”

Campionatul European din 2020 va fi găzduit şi de România pentru trei meciuri din grupe şi unul din optimile de finală. În ciuda faptului că au existat temeri că în caietul de sarcini trimis d e UEFA ar fi existat şi obligativitatea construirii până în 2019 a unei magistrale de metrou care să lege Capitala de aeroport, Ionuţ Lupescu, directorul tehnic în cadrul forului european, neagă acest fapt, şi asigură ca EURO de peste patru ani va fi văzut live de către români.

"Da, Bucureştiul va organiza meciuri. Nu are de ce să nu organizeze. Mare parte din stadioanele de la EURO 2020 sunt stadioane pe care s-au organizat finale de Champions League sau Europa League. Bucureşti a organizat finala Europa League în 2012 şi se va folosi acelaşi plan ca atunci. UEFA nu cere un metrou până la aeroport. Dacă se bagă în caietul de sarcini construirea unui metrou, ca să ne dăm mari, este treaba Guvernului României. Pentru EURO trebuie să existe mai multe terenuri de antrenament adecvate şi aici intră Ghencea, Ştefan cel Mare, Giuleştiul şi Arcul de Trifum, care vor fi modernizate. Steaua, Dinamo şi Rapid ar trebui să profite de aceşti bani şi să aibă stadioane noi. Bucureştiul se va alege cu 4 stadioane noi", a declarat la DolceSport Ionuţ Lupescu.

Iniţial s-a vorbit de construirea din temelii a celor patru arene, apoi s-a revenit şi s-a spus că de fapt ele vor fi modernizate, adică peticite. Într-un final s-a dat verdictul final. Cele patru stadioane vor fi rase de faţa pământului, pentru că oricum în pragină, cel puţin Steaua, Dinamo şi Rapid, iar în locul lor vor ridicate alte arene moderne. Pe de altă parte, brand-ul EURO 2020 va fi lansat oficial sâmbătă în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe Arena Naţională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-12Parerea ta...

RAI
12 Oct 2016

Acest nenorocit limbut de lupescu un fotbalist agățat de fotbaliștii generației hagi jignit grav pe români după hoția si ruperea de la astana. lupescule ai luat si tu spaga de la kazahi sa-ti tradezei tara?
COCONUT
15 Oct 2016

Bai RAI , tu din ce generatie esti ma?. A prostilor ? Ca vad ca ai corespondenta .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE