2020-07-15 20:59

Ionuț Negoiță vrea să îi ofere GRATIS Clubul Dinamo lui Ion Țiriac

 |  15:41
Ionuț Negoiță vrea să îi ofere GRATIS Clubul Dinamo lui Ion Țiriac

Finanţatorul Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a declarat sâmbătă, că ar dori să îi ofere, fără nicio sumă de bani, clubul omului de afaceri Ion Ţiriac (80 de ani), cu condiţia ca acesta să îi readucă pe ”câinii roşii” la performanţele care i-a consacrat.

Reacţia finanţatorului de la Dinamo vine după ce Ion Ţiriac i-a ironizat pe ”câinii roşii”, în timpul evenimentului dedicat Simonei Halep, după câştigarea turneului de la Wimbledon.

”Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a glumit Ion Ţiriac, aflat pe scenă lângă tânăra campioană la Wimbledon.

Ionuţ Negoiţă a spus că ar fi dispus să îi cedeze gratis clubul lui Ţiriac, dacă acesta din urmă ar investi în el. ”Domnul Ţiriac este un dinamovist pur sânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat şi organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Şi îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo. Cu o minimă condiţie, anume aceea de a realiza investiţii în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanţă. În condiţiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul şi sper sa accepte şi să reuşească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Negoiţă, pentru Gazeta Sporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE