2020-07-16 19:17

Ionuţ Radu nu va mai fi TITULAR la Genoa. Anunţul presei din Italia

 |  15:12
Ionuţ Radu nu va mai fi TITULAR la Genoa. Anunţul presei din Italia

Genoa îl readuce sub formă de împrumut în luna ianuarie pe portarul Mattia Perin, 27 de ani, de la Juventus Torino. Astfel, românul Ionuţ Radu îşi va lua la revedere de la postul de titular, urmând a urmări meciurile de pe banca de rezerve.

Perin a fost unul dintre cei mai buni echipieri ai formaţiei Genoa, până în 2018, când a fost transferat la Juventus. El are şi două prezenţe în echipa naţională a Italiei.

Presa din Italia anunţă că noul antrenor, Davide Nicola, îl va prefera pe Mattia Perin ca titular datorită experienţei superioare, chiar dacă, mulţi specialişti din Cizmă, dar şi fanii grupării care a ajuns lanternă roşie în Serie A, nu îl văd principalul vinovat al poziţiei ruşinoase în care a ajuns echipa.

Ionuţ Radu, 22 de ani, aparţine de Inter Milano, el fiind împrumutat până la finalul sezonului la Genoa. El nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe din din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE