2020-06-03 13:44

JALE LA GALAȚI. Oțelul, fără antrenor principal pe bancă la meciul cu CFR Cluj

 |  10:31
JALE LA GALAȚI. Oțelul, fără antrenor principal pe bancă la meciul cu CFR Cluj

Florentin Dincă

Fosta campioană a României, Oțelul Galați, traversează o perioadă financiară gravă fără precedent. Echipa se zbate în subsolul clasamentului, jucătorii importanți au părăsit echipa în returul sezonului trecut, iar cei care încă mai sunt în lot sunt neplătiți cu lunile. Iar acum a apărut o altă problemă majoră. Antrenorul Michael Weiss s-a despărțit de formația de la Dunăre, iar oficialii, în frunte cu Ovidiu Burcă și Crisi Munteanu, nu au fost în stare să găsească într-o săptămână un antrenor principal. În atare condiții, cel care va conduce echipa de pe bancă la meciul de sâmbătă seară cu CFR Cluj va fi Daniel Florea, secundul lui Weiss.

Fostul fundaș stânga de la Oțelul și Dinamo a condus de altfel și ultimele antrenamente ale echipei şi cunoaște cel mai bine potențialul jucătorilor în momentul de față.

“O să vedeţi o echipă cu o atitudine mult mai bună. Sunt convins că băieţii au înţeles cât de importantă este victoria în acest meci, deși va fi foarte greu să obținem trei puncte în fața unui adversar pe val. Trebuie să fim uniţi pentru a câștiga. Vreau ca băiații să dea totul pe teren, să joace așa cum au făcut-o la meciul cu Rapid”, a declarat Florea.

Și cum problemele enunțate mai sus nu erau de ajuns, Florea are mari probleme de efectiv înaintea acestui meci. Milea, Zaharia și Adăscăliței sunt accidentați, în timp ce Murgoci este suspendat pentru cumulul de cartonașe. Vor reveni în schimb la echipă Dan Popescu și Avdic.

Mai mult ca sigur, debutul lui Florin Cernat nu se va produce în acest meci, mijlocașul nefiind pus la punct cu pregătirea fizică, la fel ca și Iulian Popa. Șanse de a juca are totuși Răzvan Grădinaru, tânărul mijlocaș împrumutat de la Steaua.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE