2020-07-03 23:49

Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo au intrat în Cartea Recordurilor pentru performanţele realizate

 |  12:10
Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo au intrat în Cartea Recordurilor pentru performanţele realizate

Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo au intrat în Cartea Recordurilor. Antrenorul portughez a primit joi, patru certificate din partea Guinness World Record, pentru performanțele realizate pe parcursul carierei sale. Şi Cristiano Ronaldo a fost recompensat cu două diplome din partea Guinness World Record pentru cele 27 de hat-trick-uri reușite în prima ligă spaniolă.

Jose Mourinho a fost distins pentru cele 95 de puncte realizate în sezonul 2004-2005, cu Chelsea. În acest sezon, oamenii lui Mourinho au primit doar 15 goluri, ceea ce constituie un alt record.

"Faptul că voi putea atârna aceste recorduri în biroul meu este amuzant. Când eram copil, nu-mi imaginam că voi intra vreodată în Cartea Recordurilor", a declarat Jose Mourinho cu ocazia primirii certificatelor, transmite Agerpres.

Portughezul Cristiano Ronaldo a primit două diplome din partea Guinness World Record, atacantul lui Real Madrid fiind recompensat pentru cele 27 de hat-trick-uri reușite în prima ligă spaniolă. În urma acestei performanţe, Ronaldo l-a depășit pe legendarul Alfredo Di Stefano.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE