2020-04-04 15:59

La UEFA se va discuta despre potenţialul impact al CORONAVIRUSULUI asupra desfăşurării EURO 2020

 |  16:28
La UEFA se va discuta despre potenţialul impact al CORONAVIRUSULUI asupra desfăşurării EURO 2020

Comitetul executiv al UEFA se va reuni luni la Amsterdam, în prima sa şedinţă din 2020. Un punct foarte important pe agenda îl reprezintă potenţialul impact al coronavirusului asupra desfăşurării EURO 2020, competiţie care se va organiza și în țara noastră, scrie Agerpres.

Oficialii fotbalului european au în program un schimb de informaţii şi nu vor adopta deocamdată măsuri concrete în această privință. Al 44-lea Congres al UEFA şi tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor sunt programate marţi la Amsterdam.

Turneul final al Campionatului European din acest an, primul care se va disputa în 12 ţări din Europa, printre care România, va debuta peste 102 zile în capitala Italiei. Fotbalul italian este afectat acum de epidemia de coronavirus, Serie A hotărând amânarea meciurilor ce urmau să joace în nordul ţării. Italia este ţara europeană cu cele mai multe decese datorate epidemiei de coronavirus (34).

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE