2020-07-06 21:35

LIGA 1. Dinamo – Rapid se joacă sâmbătă înainte de Înviere pe Arena Naţională

 |  18:08
LIGA 1. Dinamo – Rapid se joacă sâmbătă înainte de Înviere pe Arena Naţională

Florentin Dincă

A fost odată derby. Nu a mai rămas decât cu numele, pentru că în ziua de azi, Dinamo și Rapid, ambele în insolvență, se zbat într-o mediocritate crasă. “Câinii”, locul șase în Liga 1, au un punct în ultimele patru etape, fără să marcheze vreun gol, în timp ce giuleștenii au pierdut ultimele două meciuri și sunt la cinci puncte distanță de salvarea de la retrogradare. Și totuși sâmbătă, de la ora 21.30, înainte de Înviere, Dinamo și Rapid vor încerca fiecare să-și spele păcate față de suporteri.

Un meci de care pe care, un meci pe care dacă nu îl câştigă, Flavius Stoican pleacă singur. Cristi Pustai nu a mai apucat însă să-l mai pregătească, fiind demis ieri la presiunea jucătorilor, în frunte cu Daniel Pancu şi Mircea Bornescu. Atacantul nu a mai putut suporta faptul că i s-a luat banderola și a fost trecut pe linie moartă și l-a atacat frontal pe “Profesor”. „După pauza de două săptămăni arătăm mult mai rău decât înainte. Toată lumea aștepta să venim mai proaspeți, noi am venit mai obosiți și cu jucători accidentați. Atmosfera din lot suferă. Prima greșeală a fost când domnul antrenor s-a dus la o conferință și a zis că nu a găsit la echipă un atacant, n-a găsit un coordonator. Cu toții ne-am simțit foarte jigniți, eu care joc mijlocaș central, atacant. În lot e o atmosferă deteriorată încontinuu. Eu am preferat să tac aici la Rapid, să nu stric atmosfera. Și cred că am greșit. Lucrurile trebuie să fie spuse în față, bărbătește. Eu nici nu am mai fost băgat. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o, că noi nu avem atacanți. În felul ăsta nu ajungem unde ne dorim. Șanse de salvare sunt, eu cred în continuare în ele, dar trebuie să ne ridicăm. Acum suntem o echipă căzută”, a fost discursul acid de la DolceSport al lui Daniel Pancu.

Formule improvizate

Din păcate, ambele echipe se confruntă și cu o serie de jucători accidentați. Stoican nu se poate baza pe stoperul Ricardo Machado, accidentat grav la Iași, în timp ce Marius Niculae trage de el să se recupereze până la ora jocului, după ce nu a evoluat în ultimele etape. În Giuleşti sunt și mai multe probleme. Coordonatorul Rui Miguel și fundașul central Borda sunt accidentați, în timp ce Edu Oriol are nasul spart și e incert. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE