2020-07-07 18:12

Liga 1 revine la vechile obiceiuri, etapa şi antrenorul dat afară. După Vintilă şi Alexa, i-a venit rândul şi lui Selymeş

 |  18:31
Liga 1 revine la vechile obiceiuri, etapa şi antrenorul dat afară. După Vintilă şi Alexa, i-a venit rândul şi lui Selymeş

Florentin Dincă

Patronii din Liga 1 au surprins în primele şase etape din acest sezon. Toţi s-au abţinut să îşi dea antrenorii afară, indiferent de rezultatele obţinute de aceştia. Numai că minunea nu a ţinut prea mult, iar în utimele două etape, trei antrenori au părăsit băncile tehnice pe care le-au ocupat de la debutul campionatului.

Primul antrenor demis a fost Bogdan Argeş Vintilă, de la FC Voluntari, înlocuit cu Flavius Stoican, l-a urmat Dan Alexa, la ACS Poli Timişoara, substituit cu Florin Marin, iar ultimul, dar sigur nu cel din urmă sacrificat, a fost Tibor Selymeş, de la Petrolul, care i-a lăsat locul unui antrenor debutant pe prima scenă, Eusebiu Tudor.

Pe cracă sunt alţi doi tehnicieni, sau mai bine zis trei. Leo Grozavu are un început de sezon extrem de slab cu FC Botoşani, iar ultima înfrângere din campionat, 0-2 acasă cu Pandurii, pare să-i fi pecetluit soarta. Şi cuplului Săndoi-Cârţu i se cauta asiduu înlocuitor, Cristiano Bergodi fiind în pole-positin pentru a pregăti gruparea din Bănie.

Foto: fcpetrolul.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE