2020-06-03 12:25

Liga Campionilor: Scor egal în turul Sparta Praga-Steaua

 |  23:00
Liga Campionilor: Scor egal în turul Sparta Praga-Steaua

Steaua reușește să pornească cu prima șansă spre returul cu Sparta Praga, după o partidă frumoasă la Praga, terminată cu scorul egal de 1-1, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Prima repriză a marcat ocazii de ambele părți, iar în minutul 31 arbitrul neamț a lăsat meciul să continue în ciuda unui penalti neacordat evident pentru Steaua, Momcilovici fiind ținut în careu.

Primul gol al disputei în două manșe a venit în minutul 35 pentru Sparta Praga când Sural a înscris cu o lovitură de cap după o fază fixă.

În cea de-a două repriză de joc, speranțele steliștilor au revenit în minutul 75 după golul superb al lui Stanciu, din lovitură liberă de la 20 de metri, trimițând mingea sub transversală.

1-1 se termină turul acestei dispute, fiind necesar chiar și un 0-0 pentru ca Steaua să meargă mai departe. Returul este programat peste o saptamana, miercuri de la ora 20:45. Castigatoarea dublei manse va merge in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor, in timp ce invinsa in play-off-ul pentru grupele Europa League.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE