2020-08-10 19:16

Lovitură pentru Becali. LPF îl obligă să schimbe numele echipei

 |  12:53
Lovitură pentru Becali. LPF îl obligă să schimbe numele echipei

Florentin Dincă

Secretarul general a Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, îi dă o veste proastă lui Gigi Becali. Şi tuturor steliştilor. Oficialul LPF susține că, în urma deciziei date de către Curtea de Apel București, prin care echipa finanțată de Gigi Becali nu mai are dreptul să folosească numele de Steaua, formația roş-albastră va trebui să-şi schimbe numele. Cel mai probabil, în FCSB. Şi asta chiar de luna viitoare, la reluarea campionatului.

”Este o diferență între a-ți interzice dreptul de a folosi o anumită denumire și a pierde anumite drepturi, cum este dreptul de participare în Liga 1 sau dreptul de a legitima jucători. În ceea ce privește denumirea, este clar că avem decizia unei instanțe judecătorești.Ea trebuie respectată, în sensul în care va trebui ca domnul Becali să analizeze cât mai urgent schimbarea denumirii.Până la urmă, nu pot eu să vorbesc în numele administrației Steaua, dar e clar că trebuie executată acea hotărâre judecătorească”, a declarat Justin Ștefan la Digi Sport Matinal.

Chiar dacă schimbarea numelui unei echipe în timpul unui sezon este interzisă de Regulament, o decizie a unei instanţe judecătoreşti primează, astfel că Gigi Becali nu mai are voie să folosească denumirea de Steaua.

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie 2014 prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. Curtea de Apel a decis pe 21 decembrie 2016 ca Becali să nu mai poată folosi numele Steaua, după ce în mai 2016 Tribunalul Bucureşti a decis că Fotbal Club "Steaua" Bucureşti, club finanţat de omul de afaceri Gigi Becali, îşi poate păstra numele, informează digisport.ro. Verdictul nu este definitiv, Becali putând să facă apel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15

In legatura cu acest articol...

PIȚURCĂ sare la gâtul lui BECALI, în conflictul STEAUA-CSA. Vezi de ce spune fostul selecționer că echipa a fost FURATĂ

Gigi Becali, obligat să schimbe numele echipei. Cum se va numi Steaua în curând

ANUNŢ ŞOC. Becali îşi cumpără altă ECHIPĂ

CSA Steaua cere FRF şi LPF să pună în aplicarea decizia CAB în cazul echipei lui Gigi Becali
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
15 Ian 2017

ROMANIA ETERNA SI FASCINA NTA...............ECHIPA STEAUA A AJUNS PE MANA UN OR BISNITARI DE BILETE... ...........CARE AU FACUT TRAFIC MAFIOT CU TERENURI FURATE IN PIPERA PENTRU MAFIA HREBENCIUC-BABIUC-T AHER..................... ....PE FOTBALISTI I-A LUA T DRACU............NUMELE DEJA NICI NU MAI CONTEAZ A.....................CIN E MAI JOACA FOTBAL PENTRU ESCROCII ASTIA?......... .....NIMENI.........POTI SA-I ZICI ORICUM.....DEGE ABA...............ECHIPA MAFIEI HREBENCIUC.....CON DUSA DE ALBANEZUL MAFIOT BECALI(ALI-BEG)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE