2020-06-07 00:22

Lucian Sânmărtean a semnat un contract cu Pandurii Târgu Jiu

 |  07:32
Lucian Sânmărtean a semnat un contract cu Pandurii Târgu Jiu

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat luni, într-un comunicat de presă, transferul fotbalistului Lucian Sânmărtean, în vârstă de 37 de ani, acesta semnând un contract pentru un an de zile, cu opţiunea de prelungire.

Jucătorul rămase liber de contract după despărţirea de formţia arabă Al-Ittihad. Lucian Sânmărtean a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos (Grecia), Utrecht (Olanda), FC Vaslui, Steaua şi Al Ittihad (Arabia Saudită).

"Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sânmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu. După ce a purtat negocieri în această seară cu preşedintele Narcis Răducan, Lucian Sânmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sânmărtean va îmbrăca de mâine tricoul echipei Panduri", precizează sursa citată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-26Parerea ta...

CRKX
26 Iul 2016

Ziceți și de bicicliștii ce călăresc bicicletele pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni.Nu mai putem circula pietonal pe străzile capitalei pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Dinicu Golescu de la intersecția cu Strada Witing de pe sensul Piața Gării De Nord Strada Witing.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Să circule cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE