2020-05-29 09:38

Luis Enrique: Victoria în faţa Real Madrid va intra în istorie

 |  13:25
Luis Enrique: Victoria în faţa Real Madrid va intra în istorie

Antrenorul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Real Madrid, că această reuşită va intra în istorie, fiind o partidă memorabilă pentru toţi fanii catalani, informează El Mundo Deportivo, potrivit Mediafax.

"Victoria are o savoare specială pentru că a fost obţinută în faţa eternului nostru rival. Va fi foarte greu să depăşim această performanţă. Va intra în istorie ca un meci memorabil pentru toţi fanii catalani. Să câştigi în faţa unor jucători atât de mari este foarte greu, dar am reuşit. Am fost mai buni şi meciul arată mai mult meritele noastre decât nereuşitele Realului", a precizat antrenorul Luis Enrique.

Tehnicianul Rafael Benitez a precizat, la rândul său, că jucătorii săi trebuie să îşi revină după acest rezultat.

"Trebuie să ne revenim după acest rezultat şi să ne concentrăm la următorul meci. Sunt preocupat de recuperea jucătorilor din punct de vedere mental. Jucătorii care au intrat în teren pot face mult mai mult. Am făcut greşeli şi am plătit foarte mult pentru ele. Am pierdut posesia de multe ori, iar când faci acest lucru în faţa unei echipe bune, ai de suferit. Înainte de a analiza meciul, ceea ce vom face, contează acum este să ne ridicăm şi să realizăm importanţa următoarelor meciuri", a menţionat Rafael Benitez.

Echipa FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, formaţia Real Madrid, în etapa a XII-a din campionatul Spaniei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE