2020-08-09 10:58

Luis Suarez a fost suspendat patru luni și nouă meciuri de la națională după ce l-a mușcat pe Giorgio Chiellini

 |  23:00
Luis Suarez a fost suspendat patru luni și nouă meciuri de la națională după ce l-a mușcat pe Giorgio Chiellini

Florentin Dincă

Atacantul uruguayan Luis Suarez a trecut de la extaz la agonie. După ce s-a calificat cu naționala sa în optimile Campionatului Mondial din Brazilia în dauna Italiei, Luis Suarez și-a aflat pedeapsa pentru mușcătura pe care i-a aplicat-o josnic fndașului italian Giorgio Chiellini. Atacantul a fost suspendat patru luni de la echipa de club și nouă meciuri de la echipa națională.

Supranumit “Canibalul”, Suarez nici nu are voie să intre pe stadioane în acest timp, dar nici să fie implicat în vreo activitate legată de fotbal.

În plus, Suarez este nevoit să achite și o amendă de 100.000 de franci elveţieni. Fotbalistul nu va mai putea evolua astfel la această ediţie a Cupei Mondiale, chiar dacă echipa Uruguayului va ajunge în finala competiției. La echipa de club, Liverpool, va reveni abia din toamnă. Suspendarea pică extrem de prost pentru Luis Suarez, cel care era în atenția granzilor Spaniei, Real Madrid și Barcelona, pentru un eventual transfer după încheirea Campionatului Mondial din Brazilia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE