2020-08-13 06:38

MApN scoate la licitație marca Steaua

 |  19:52
MApN scoate la licitație marca Steaua

Ministerul Apărării Naționale a supus dezbaterii publice un proiect de hotărâre de Guvern prin care intenționează să organizeze o licitație pentru dreptul de folosință al mărcii Steaua, prețul solicitat fiind de aproape 3,7 milioane de euro pe an, fără TVA.

''Se abilitează Ministerul Apărării Naționale, prin Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua' București, să transmită prin licență dreptul de folosință asupra mărcii STEAUA BUCUREȘTI, pentru clasa de produse și servicii nr. 41 din certificatul de marcă emis de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, respectiv pentru activitatea de fotbal, prin licitație publică, potrivit Regulamentului de organizare și desfășurare a licitației'', se arată într-un proiect de hotărâre de Guvern, supus dezbaterii publice astăzi.

Potrivit proiectului, prețul de pornire al licitației este de 3.694.220 euro/an fără TVA, stabilit în urma expertizei efectuate.

Ministerul Apărării Naționale, prin Clubul Sportiv al Armatei ''STEAUA'' București, va încasa 50% din suma prevăzută în contractul de licență, diferența făcându-se venit la bugetul de stat.

Suma prevăzută destinată CSA Steaua se constituie în venituri proprii și va fi utilizată pentru finanțarea activității sportive de performanță a Clubului Sportiv al Armatei ''Steaua'' București.

Potrivit Notei de fundamentare, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare, nefolosirea efectivă a mărcii STEAUA BUCUREȘTI pentru o perioadă neîntreruptă de 5 ani dă dreptul oricărei persoane interesate să solicite instanței de judecată decăderea titularului din drepturile conferite de marcă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE