2020-08-11 16:59

Marius Şumudică nu se lasă: “Dinamo e un club tentant”

 |  13:24
Marius Şumudică nu se lasă: “Dinamo e un club tentant”

Florentin Dincă

Antrenorul campioanei Marius Şumudică a reînceput să se autopropună la Dinamo. Tehnicianul îşi încheie la vară contractual cu Astra Giurgiu şi e decis să nu-şi prelungească înţelegerea. Acum trei săptămâni a fost la un pas să semneze cu Gaziantep, însă atentatele din Turcia l-au făcut să refuze oferta cu adevărat tentantă. Acum, când nu are nimic antamat pentru la vară, Şumi a început să dea iar târcoale lui Dinamo, de unde fusese chemat la negocieri de Adi Mutu, atunci când echipa roş-albă era în derivă totală, iar scaunul lui Andone scârţâia din toate încheieturile.

"Am vorbit cu foarte mulți impresari, pentru că atât timp cât ai rezultate, ca jucător sau ca antrenor, ești căutat. Când nu ai rezultate, nu ești căutat. Deci din punctul acesta de vedere, cu siguranță voi avea oferte. Oricum, nu îmi place să stau acasă. Dinamo are antrenor acum, e nea Ando. Eu sper să facă rezutate, să rămână în continuare. Dacă nu va rămâne, recunosc că e un club care atrage. Eu l-am respectat mereu, mi-a fost antrenor, în primul rând. Este un om care a făcut performanță, a antrenat și Rapidul, a antrenat și Dinamo, mereu s-a descurcat bine. Mai ales când bate Steaua. Pentru mine, orice antrenor care câștigă împotriva Stelei nu poate să-mi aducă decât bucurii", a declarat la DocleSport Marius Șumudică.

Antrenorul Astrei este total nemulţumit de contractual mic pe care îl are la Giurgiu, cifrat la 7.000 de euro pe lună, asta în condiţiile în care a luat titlul şi a calificat echipa în primăvara europeană. În cazul în care, Andone nu prinde play-off-ul şi ratează şi Cupa României şi Cupa Ligii, Şumudică este o ţintă pentru Ionuţ Negoiţă, acesta promiţându-i prin Mutu că este pregătit să-i ofere 12.000 de euro pe lună. Oferta dinamovistului este departe de cea făcută de turci de curând, care se ridica la 500.000 de euro anual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE