2020-01-20 11:07

Marius Șumudică va fi noul antrenor al Rapidului

 |  21:10
Marius Șumudică va fi noul antrenor al Rapidului

Florentin Dincă

Valerii Moraru a pregetat să-l schimbe pe Cristi Pustai înaintea derby-ului cu Dinamo (0-2) și acum îi pare rău. Acționarul majoritar cu origini moldovene s-a decis însă să-l dea afară acum, cu orice risc și cheltuieli, pe tehnician și să-l aducă la echipă pe Marius Șumudică. Moraru și Șumi-gol au purtat deja o discuție în acest sens, însă primul nu i-a mai dat nici un răspuns, ex-antrenorul Concordiei promițându-și din această cauză că nu va mai purta vreo altă negociere cu patronul din Giulești. Acum, când lucrurile par clare, Șumudică a devenit din nou maleabil și va da curs ofertei venite din Grant, acolo unde a mai fost antrenor în două rânduri.

“Atâta timp cât Rapid are antrenor, nu accept nici o clipă să am discuții cu nimeni din conducerea Rapidului, fiindcă îl respect pe Cristi Pustai. Asta i-am spus domnului Moraru, când m-a sunat vineri. Dacă vă rezolvați problema cu antrenorul, vom discuta. Mi-a spus că într-o oră sunt gata actele, bătusem palma.Am auzit că s-au băgat suporterii, nu știu dacă e adevărat. Am înțeles că e vorba despre cei doi conducători de galerie care sunt și acționari.Domnul Moraru a încercat să-mi explice vineri seara că au fost unele probleme.Astăzi, de fapt ieri seară, am refuzat o ofertă de la Brașov. În această dimineață am reluat iar discuția cu Rapid, m-au sunat, le-am spus același lucru. Nu se pune problema acestei discuții, având în vedere că există un antrenor.Să vin acum la Rapid este o provocare pentru mine. Eu acolo am niște jucători pe care-i respect foarte mult. Sângele meu e ca al lor, avem aceeași grupă. Săpunaru, Daniel Niculae, Boronescu, Pancu. Am avut discuții și cu ei, m-au sunat. Mă gânesc foarte serios, este echipa pe care o iubesc. În momentul de față este ca și retrogradată. Dar atâta timp cât sunt șanse matematice, consider că valoric locul lor nu este acolo.Este foarte dificil, niciodată nu o să pot să spun că vine Șumudică, ne-am salvat. Voi încerca să fac tot ce este posibil, la atitudine, la agresivitate”, a spus la DigiSport Marius Șumudică.

Cristi Pustai nu vrut să-și rezilieze contractul înainte de meciul de sâmbătă cu Dinamo, până nu își va primi salariul integral pe tot sezonul în curs, în jur de 80.000 de euro. Cum Valerii Moraru nu a fost de acord cu doleanța antrenorului, acesta din urmă a rămas în funcție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE