2020-07-15 21:48

Meci DRAMATIC în Europa League: Universitatea Craiova s-a CALIFICAT cu mari emoții în turul trei preliminar

 |  22:46
Meci DRAMATIC în Europa League: Universitatea Craiova s-a CALIFICAT cu mari emoții în turul trei preliminar

Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei preliminar în Europa League după un meci dramatic cu Honved Budapesta, partidă care a ajuns la lovituri de departajare. Meciul a fost întrerupt circa 30 de minute după ce arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a fost lovit în cap de un obiect aruncat de suporterii craioveni din tribune în min. 118.

În finalul celei de-a doua reprize de prelungiri, la scorul de 0-0, în urma unei busculade din careul formaţiei maghiare între jucătorii celor două formaţii, fanii din galeria olteană au aruncat cu mai multe obiecte din tribune şi o petardă. Unul dintre obiecte l-a lovit în cap pe arbitru, care s-a prăbuşit la pământ. Medicii au intervenit imediat, pe teren intrând şi ambulanţa.

Deşi iniţial părea că Arnold Hunter va fi transportat la spital, acesta şi-a revenit după aproximativ 6 minute. El s-a ridicat şi a discutat mai multe minute cu asistenţii, cu al patrulea oficial şi cu observatorii UEFA, apoi a acordat două cartonaşe galbene lui Bence Batik şi Carlos Fortes.

Meciul a fost reluat și s-a ajuns până la lovituri de departajare, unde portarul Universității Craiova, Pigliacelli, a oferit parada serii, apărând trei penalty-uri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02

In legatura cu acest articol...

EUROPA LEAGUE: Viitorul ratează calificarea în turul trei preliminar

ȚIRIAC, declarație ȘOC: „Nu mă interesează să avem terenuri de iarbă în România. Iarba e pentru animale, zgura e pentru tenis!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE