2020-08-15 23:35

Mircea Duşa face lumină în cazul Clubului Steaua

 |  11:57
Mircea Duşa face lumină în cazul Clubului Steaua

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că echipa Steaua aparține MApN și este finanţată de la bugetul statului 90%. Ministrul a susţinut că este normal ca o instituție publică să fie la dispoziția cetățenilor.

"Clubul Steaua aparține MApN și e finanțat de la bugetul statului 90% și 10% venituri proprii. E normal ca o instituție publică să fie la dispoziția cetățenilor", a subliniat Mircea Duşa.

Ministrul a mai spus că la nivelul clubului există mai multe secții.

"Anul trecut am înființat un centru de pregătire al fetițelor, la gimnastică. 30 de fetițe, secție finanțată integral, au masa asigurată, cursuri și se pregătesc să ajungă campioane la gimnastică. Am decis zilele trecute să reînființăm secția de fotbal, o luam de la zero cu copii. Înființăm patru grupe cu 22 de copii la fiecare, 130 de copii care vor fi pregatiti de foști steliști, antrenori, fotbaliști celebri. În timp vom incerca de la anul, sa incepem din liga a patra", a explicat ministrul.

Mircea Duşa a vorbit și despre motivele pentru care nu a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali.

"Sunt probleme de bani ca trebuie o parte din veniturile realizate pe emblema clubului să revină clubului. Nu știu de ce au renunțat să mai joace pe Ghencea. E un stadion generos. Are 4-5 terenuri de fotbal de rezervă", a menţionat Mircea Duşa. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE