2020-07-09 06:02

Mircea Lucescu îi sare în apărare lui Brandao, jucătorul care va face închisoare după ce l-a lovit cu capul în față pe Thiago Motta

 |  15:43
Mircea Lucescu îi sare în apărare lui Brandao, jucătorul care va face închisoare după ce l-a lovit cu capul în față pe Thiago Motta

Florentin Dincă

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, îi sare în apărare fostului său elev, brazilianul Brandao, cel care a fost condamnat la o lună de închisoare după ce l-a lovit cu capul în față pe Thiago Motta.

"Închisoare? Ei bine, în Franţa nu se glumeşte! Pare totuşi o pedeapsă cam aspră, deoarece este o problemă sportivă. Iar la un meci sunt adeseori trăiri mai intense. Lucrurile nu se petrec la modul normal. Pentru ce a făcut, Brandao trebuia sancţionat, iar suspendarea sa lungă era meritată. Însă o pedepasă cu închisoarea este un lucru grav", a declarat Lucescu, care a menţionat că Brandao este un "băiat drăguţ", "bătăios pe teren, dar niciodată rău".

Brandao a fost suspendat deja timp de şase luni pentru că l-a lovit în drumul spre vestiare pe mijlocaşul formaţiei Paris Saint-Germain, Thiago Motta, la 16 august 2014, după un meci din campionatul Franţei, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale clubului din capitala Franței.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-28

In legatura cu acest articol...

VIDEO. Motta plin de sânge! Brandao i-a dat un cap în gură!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE