2020-05-31 14:21

Mircea Rednic: “Pe Mutu mi l-aş fi dorit acum cinci-şapte ani”

 |  19:15
Mircea Rednic: “Pe Mutu mi l-aş fi dorit acum cinci-şapte ani”

Florentin Dincă

Lotul dinamovist a plecat miercuri spre Cipru, locaţia cantonamentului de iarnă. Chestionat de reporteri pe aeroport cu privire la Adrian Mutu (37 de ani), antrenorul Mircea Rednic a afirmat că ar fi avut nevoie de atacant pe când acesta avea 30-32 de ani, şi nu acum, când politica clubului din Ştefan cel Mare este de promovare a tinerilor din curtea proprie.

"Pe Mutu mi l-aș fi dorit acum cinci-șapte ani. Acum nu. Noi avem un alt proiect, dăm credit tinerilor. Dar el a fost și rămâne un jucător foarte bun. Iar Marica a ales să meargă la Steaua, este decizia lui. Nu e adevărat că nu a vorbit nimeni de la Dinamo cu el, dar nu vreau să comentez", a spus Rednic. Lotul de 22 de jucători, care a făcut, miercuri, deplasarea în Cipru va mai fi completat cu un fotbalist străin. "Avem un lot de 22 de jucători, ne mai lipsește un jucător. Am zis că vor mai veni doi: un român, Batin (n.r. — Paul Batin), care a venit deja, și un străin. Avem nevoie de un jucător polivalent, care poate să joace pe benzi și ca al doilea vârf. Suntem în discuții cu trei jucători, dintre ei unul sigur va veni. Nu mă intereseză ce transferuri au făcut ceilalți. Eu știu ce mi-am dorit la Dinamo și știu de ce mai am nevoie", a conchis tehnicianul.

“Câinii” vor sta în Cipru până la 3 februarie. În această perioadă, Dinamo va disputa patru partide amicale. Pe 23 ianuarie cu Shijiazhuang (China), pe 26 ianuarie cu Aris Limassol (Cipru), pe 28 ianuarie cu FK Ural (Rusia) și pe 1 februarie cu Ruch Chorzow (Polonia).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE